sursa foto:  poeziisisentimente.ro

Anunț important pentru suporterii echipei: De către cine a fost cumpărat brandul ‘Rapid’

Vești bune pentru suporterii Rapidului. 406 800 de euro plus TVA a oferit singura societate care s-a interesat de brandul Rapid. Astfel, la termenul cu numărul 19, brandul, culorile și marca au fost achiziționate de Academia Rapid. 

Inițial, prețul a plecat de la 3,4 milioane de euro. Ulterior, suma a fost diminuată la 406.800 de euro, iar Academia Rapid a achitat suma, conform DigiSport.

Creditorii au stabilit ca suma să scadă la fiecare nouă licitaţie cu 10%, dacă nu se prezintă niciun cumpărător. Ultimul preţ a fost, însă, cel stabilit astă-toamnă de evaluator: 406.000 euro plus TVA. O posibilă ofertă mai mică nu ar fi fost acceptată.

Toamna trecută, lichidatorul Florea propusese ca licitaţia să înceapă de la 406.000 de euro plus TVA, dar creditorii au respins varianta acestuia şi au ales să stabilească, drept sumă de start, 3,4 milioane de euro plus TVA. Pragul urma să coboare cu 10% la fiecare nouă licitaţie, dacă nu erau cumpărători, dar nu mai jos de 1,7 milioane de euro plus TVA. Creditorii majoritari, care au puterea de decizie la SC FC Rapid SA, au fost Violeta şi Valerii Moraru.

Vezi și Vești importante pentru clienții Bancpost: Ce se va întâmpla cu cardurile de debit

Lovitură pentru Simona Halep! Suma astronomică pe care o pierde CAMPIOANA de la Roland Garros

Pro Tv, la un pas de o amendă uriașă după meciul Simonei Halep! Ce s-a întâmplat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare