sursa foto:  observator.tv

Arestare șocantă în cazul Caracal! Ce a putut face un tânăr de 18 ani

Cazul Caracal nu dă semne că s-ar rezolva prea curând! În urmă cu trei săptămâni Alexandra Măceșanu suna disperată la 112 pentru a putea fi salvată din mâinile lui Gheorghe Dincă, cel care a rapit-o pe aceasta și ulterior, se presupune, că a omorat-o.

În acest context, un tânăr de 18 ani a decis că poate scoate bani frumoși de pe urma suferinței familiei Alexandrei, cât și a Luizei, fata care a dispărut în aprilie și despre care se spune că a fost răpită tot de Gheorghe Dincă.

Astfe, tânărul a sunat la părinții celor două fete dispărute și a pretins că el le-a răpit sau că el le deține și a cerut bani pentru a le elibera. Tânărul a cerut câte 3.500 de euro pentru fiecare fată răpită!

”De fiecare dată suna cu număr privat. Acum știm că are  18 ani și a făcut o glumă proastă. Vă dați seama ce se întâmpla în inima familiilor atunci când erau sunate de tipul ăsta și li se spunea că fetele sunt la el”, a declarat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandre Măceșanu, pentru România TV. Unchiul fetei a anunțat cum a decurs întreaga acțiune printr-o postare pe o rețea de socializare.

Cercetările continuă și acum în curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a spus că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Mașina criminalului a fost ridicată de polițiști și dusă pentru expertiză. La fel s-a întâmplat și cu mașina-platformă aflată în curtea groazei.

Citește și

Vești importante despre tichetele de masă! La ce valoare vor rămâne acestea

Vești pentru mii de români! Facilități pentru clienții acestei bănci

Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului, suspect de delapidarea unei sume uriașe 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare