sursa foto:  stiripesurse.ro

Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului suspect de delapidarea unei sume uriașe

Viorica Dăncilă se află în maximă texnsiune! Consilierul premierului este suspect de delapidarea unei sume uriașe de bani, potrivit jurnaliștilor de la g4media.ro

Viorica Dăncilă este în tensiune maximă după ce a aflat că unul dintre apropiații săi, mai exact Radu Antohe a făcut această mutare. El ocupă funcția de consilier al premierului și a fost numit recent consilier de stat în Cancelaria Prim-ministrului.

Potrivit unor informații furnizate de jurnaliștii de la G4media, Antohe a notat în CV că a fost angajat de președintele unei asociații de fermieri care în acest an este cercetat că a furat 700.000 de euro din cotizațiile agricultorilor.

Astfel, începând din luna august 2017 ca ”expert în dezvoltare rurală și politici agricole” în cadrul ligii Asociațiilor producătorilor Agricoli din România (LAPAR). Această asociație a fost condusă până în această primăvară de Laurențiu Baciu , un fermier din Bacău, județ din care este și Radu Antohe. Laurențiu Baciu, presupusul angajator al lui Antohe, este cercetat sub acuzația de delapidare de procurorii parchetului de pe lângă Sectorul 1.

Baciu este suspectat că a folosit banii fermierilor în interese personale. La dosar, așa cum ne-au transmis surse din anchetă, sunt mai multe declarații date de tineri care erau în stagii de pregătire la LAPAR.
Aceștia nu ar fi fost plătiți deloc sau primeau sume modeste, dar figurau ca fiind beneficiarii unor venituri mult mai mari.

Baciu și prietenii săi s-ar fi folosit de fondurile LAPAR în interese personale, așa cum reiese din ancheta procurorilor.

Consilierul premierului Dăncilă a susținut că nu a luat bani de la Baciu.

Citește și

Vești importante! Ce se întâmplă cu voucherele după ce expiră

S-a aflat! În ce condiții puteți crește punctajul la pensie

Mare atenție! Codul Rutier are parte de noi modificări – Se dau amenzi usturătoare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare