Arhiepiscopul Tomisului a scăpat! A fost achitat definitiv în dosarul

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a scăpat! Acesta a fost achitat definitiv în dosarul în care era acuzat de fraudă cu fonduri europene. 

„Respinge ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa şi de partea civilă Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură împotriva sentinţei penale nr.84/P din 06 iunie 2019 a Curţii de Apel Constanţa, Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie”, se arată în sentința instanței supreme.

De asemenea, decizie de achitare au primit şi restul inculpaţilor în acest dosar, motivate însă de prevederea potrivit căreia „fapta nu este prevăzută de legea penală”. În dosar au mai fost judecaţi Ciprian-Ioan Cojocaru, Bogdan-Petrişor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu, Stere Beca şi Ştefan Aurelia, mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului.

Potrivit deciziei instanţei, arhiepiscopul a fost achitat deoarece fapta de care a fost acuzat nu există. Mai mult decât atât, magistraţii au respins şi acţiunea civilă împotriva lui Teodosiu, scrie romaniatv.net

Vezi și

EXCLUSIV Acțiune, motor! Marcel Vela filmează??!

Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

EXCLUSIV Şmen făcut de Guvernul Orban! Condiția care le anulează acest drept polițiștilor și militarilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare