Aroganță maximă- Cum a fost surprinsă Elena Udrea la piață

Elena Udrea a fost fotografiată recent în timp făcea cumpărături la piaţă.

Surprinzător este faptul că aceasta ţinea la braţ o geantă de 5.000 de euro, făcând furori printre tarabele de fructe şi legume. Fostul ministru a fost surprins în piaţa Băneasa din nordul Capitalei, într-o ţinută lejeră: o pereche de blugi, cu ghete roşii, o vestă din blană şi cu o poşetă pe umăr de 5.000 de euro, potrivit click.ro.

Udrea s-a îndreptat spre tarabele cu fructe şi legume, unde a analizat marfa cu atenţie, apoi a cerut să îi pună într-o punguţă mai multe legume. Apoi s-a oprit şi la fructe. Fostul politician şi-a cumpărat struguri, kaki,  pomello, mango, portocale, banane şi mere. Elena chiar a testat din plin calitatea fructelor, mirosindu-le şi pipăindu-le.

După ce şi-a umplut sacoşele, Udrea s-a grăbit să plătească şi să ajungă la maşină. Unul dintre vânzătorii care au servit-o s-a oferit să o ajute pe doamna Udrea să ducă târguielile până la portbagajul Mercedesului ei. După ce a făcut piaţa, Elena Udrea s-a urcat în maşină şi s-a îndreptat spre Corbeanca, la vila logodnicului ei Adrian Alexandrov.

 

 

Vezi și:

Veste proastă pentru români- Ce se întâmplă cu salariul minim

la vârful MAI! Marcel Vela, out?

EXCLUSIV S-a început destructurarea ‘pe ascuns’ a unei instituții de forță! Mutare ‘în mare liniște’, fără acordul Guvernului Orban?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare