sursa foto:  cotidianul.ro

Nebunie la vârful MAI! Marcel Vela, out?

Fără doar și poate, dacă informațiile apărute în spațiul public sunt reale, urmează un adevărat cutremur la vârful Ministerului Afacerilor Interne.

Omul care a desecretizat dosarul „10 august”, ministrul Marcel Vela, ar urma să părăsească ministerul. Potrivit jurnaliștilor de la Național, Marcel Vela ar pleca de la conducerea Internelor în primăvara anului 2020.

Motivul? Ministrul Afacerilor Interne ar ținti către președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, iar pentru această funcție ar fi dispus să renunțe la fotoliul MAI.

„Iată că, în ciuda avertismentelor fără echivoc ale lui Klaus Iohannis, cel care de altfel și-a și asumat sarcina prezidențială de a ține ”guvernul meu” la frâiele guvernării, deja primii miniștri liberali au și început să dea cu oiștea intereselor personale în gardul interesului public. Iar primul care calcă ”pe becul” președintelui este chiar ministrul de Interne! La Cotroceni ajungând deja îngrijorătoarea informație de ultimă oră – la fel ca și la unii dintre ceilalți lideri liberali mai bine conectați la realitățile sistemului de altfel – că Marcel Vela și-ar pregăti intens terenul pentru a prelua din primăvară Președinția Consiliului Județean Caraș -Severin! Aceasta fiind de fapt adevărata sa țintă politică! Iar pentru a ajunge ”baronul” județului unde este de altfel atât de bine ancorat după cele nu mai puțin de trei mandate de primar al orașului Caransebeș, normal că Marcel Vela va trebui să facă pasul înapoi de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, cel mai probabil undeva la începutul lunii martie… Chiar înainte de declanșarea campaniei electorale pentru alegerile locale”, scrie sursa citată.

Trebuie precizat, însă, că, până la această oră, în mod oficial, Marcel Vela nu a făcut nicio mișcare în acest sens.

Vezi și EXCLUSIV S-a început destructurarea ‘pe ascuns’ a unei instituții de forță! Mutare ‘în mare liniște’, fără acordul Guvernului Orban?

Lovitură pentru sute de mii de români! Mutarea pe care o pregătește Guvernul Orban

Toți pensionarii sunt vizați- Ce se întâmplă din toamna anului 2021

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare