Asemănarea dintre Gheorghe Dincă și monstrul care a omorât-o pe fetița de 11 ani: Unde au lucrat

Johannes Visscher, zis „Joop”, principalul suspect pentru uciderea și violarea micuței Adriana Mihaela Fieraru (11 ani), a fost implicat într-un grav accident de circulație luni, în Olanda, în urma căruia și-a pierdut viața.

Anchetatorii Bugetul.ro au găsit o asemănare între Gheorghe Dincă, monstrul violator dn Caracal, și Johannes Visscher: ambii au lucrat la spital.

În vreme ce Dincă a lucrat pentru Spitalul Caracal, timp de 8 ani, Visscher a colaborat, pe o perioadă de 9 luni, cu Spitalul din Tiel.

De asemenea, conform informațiilor apărute în spațiul public, ambii au fost internați la psihiatrie.

În altă ordine de idei, Bugetul.ro a descoperit că Visscher lucra, în prezent, printre altele, și pentru un „Escape Room” din ‘s-Hertogenbosch, oraș denumit neoficial Den Bosch.

Acest tip de afacere a explodat în ultimii ani, în România. Practic, amatorii de senzații tari sunt închiși într-o cameră, de unde trebuie să evadeze, folosindu-se de anumite indicii pe care le găsesc în camera respectivă.

Amintim că micuța Adriana Mihaela Fieraru, fetița din Gura Șuții, în vârstă de 11 ani, a fost răpită când se întorcea de la școală. Ulterior, copila, despre care se crede că a fost și violată, a fost ucisă și abandonată pe un câmp.

Principalul suspect în acest caz, Johannes Visscher, zis „Joop”, a fost implicat într-un grav accident de circulație în urma căruia și-a pierdut viața.

Sâmbătă după-amiază, Visscher a reușit să părăsească România, cu o cursă de avion București – Amsterdam. Până în acel moment, oamenii legii nu reușiseră să-l identifice, pentru a-l da în consemn la frontieră.

Vezi

Vești uriașe! Ce se întâmplă cu pensia anticipată

Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Lovitură! Facturile românilor ar putea crește

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare