sursa foto:  Informația de Transilvania

Atac de seară la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD-ului: Trebuie să apună

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, Mădălin Ionescu, a lansat un atac la adresa PSD-ului și a liderului său, Liviu Dragnea.

„Voi vota pentru viitorul copiilor noștri ! Voi ce veți face ? Era lui Dragnea și a acoliților Dăncilă, Olguța, Nicolicea, Arsene, Tudorel, Mușețel, Titi Bormașină, Manivela, Daravelă, Nicu Alifie și cum i-o mai chema… trebuie sa apună ! A fi pesedist in perioada asta presupune fie sa ai interese puternice legate de acest partid, indiferent de natura lor, fie sa fii iresponsabil sau pe aproape !

Mâine putem face primul pas spre îndreptarea țării spre un fagas normal, unul care sa ne ducă spre un model mai eficient de politician, de administrator capabil sa atragă fonduri spre comunitățile pe care le reprezintă, un drum menit sa coaguleze energiile unei nații frânte in bucăți de indivizi de teapa celor pe care i-am menționat ! Știu … corupți sunt peste tot, dar incompetenți mai mari decât cei din formulele guvernamentale marca Dragnea … nu am mai văzut ! Au pârjolit tot, au otrăvit tot, au contaminat cu toxicitatea lor tot ce au atins, au bătut femei, copii, ne-au împrumutat pentru câteva generații . Pana cand ? PSD , așa cum arată sub Daddy, e un strigoi,iar locul strigoilor e in legendele medievale !”, scrie, pe Facebook, Mădălin Ionescu.

Vezi și

Analiza care aruncă-n aer alegerile europarlamentare! USR-PLUS are șase candidați cu probleme, la fel ca PSD

Un prezentator cunoscut iese la rampă! Atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu

Vești pentru mii se șoferi! Va apărea un nou semn de circulație

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare