sursa foto:  Facebook

Atenție! Ce fost consilier al lui Dacian Cioloș, actual deputat PNL, s-a afișat împreună cu Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a intrat recent în colimatorul unui site din România, după ce a participat la un bâlci în județul Teleorman.

O zi la un bâlci din Teleorman, alături de Carmen Daniela Dan, ministrul de Interne al României, ilustrează ca o metaforă realitatea politică și socială din țara noastră: discursuri dramatice prin ridicolul lor, slugărnicie în lanț, sărăcie acoperită de fumul grătarelor și, la finalul zilei, o furtună care spulberă totul, scriu jurnaliștii de la Recorder despre participarea ministrului Carmen Dan la o întrunire pe care o prezintă drept una de partid.

Ce au uitat să menționeze cei la Recorder este faptul că la întâlnirea respectivă a participat și  deputatul PNL, Mara Calistra, fost consilier personal al ex-premierului Dacian Cioloş, informează flux24.ro. În mod surprinzător, site-ul a evitat să pomenească prezența deputatului PNLdeși acesta apare chiar lângă șefa MAI.

Sursa foto: flux24.ro

Cine este Mara Calista?

Născută la 23 ianuarie 1975, la Rădăuți, Daniela Mara Calista este din București, ea fiind specialistă în relaţii internaţionale şi studii europene. În 2012, aceasta devenea unul din cei doi administratori ai Oil Terminal Constanța, ceea ce nu e puțin lucru dacă ne gândim la tinerețea ei, scria în trecut blog-ul Românica Blues.

Conform replicaonline.ro  împreună cu Cristian Drăgan, economist şi jurist din Constanţa, îi înlocuiau pe Johann Negrea şi pe Dumitru Virgil care au fost revocați din Consiliul de Administraţie prin decizia Adunării Generale a Acţionarilor.

Sursa foto: jurnalistii.ro

Johann (Nae) Negrea, fost consilier local pe listele PDL, era  ştiut ca unul din apropiaţii primarului PSD-ist Mihai Claudiu Tusac, alături de sibianul Orlandea, consilier al fostului ministru pedelist al Economiei, Ion Ariton, dar şi fin al controversatului patron de la Fruvimed Medgidia, Constantin Samson.

Mara Calista este preşedintele Asociaţiei „O şansă pentru viitor”, un ONG apropiat PNL. De asemenea, ea este fostă şefă de cabinet a fostului deputat şi lider PNL, în prezent viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu.

Vezi și Atenție! V-ați scris data nașterii pe Facebook? Eroarea prin care vă puneți în pericol

Sexgate marca Gabriel Oprea! În ce instituții de stat și-a instalat sexy protejatele

Ministrul de Interne Carmen Dan făcută praf de un ziar din Teleorman – care a fost motivul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare