sursa foto:  bzi.ro

Sexgate marca Gabriel Oprea! În ce instituții de stat și-a instalat sexy protejatele

Gabriel Oprea se afla pe cai mari în momentul tragicului accident al polițistul Bogdan Gigina. Ascensiunea politică a acestuia părea de neoprit si probabil că astăzi ar fi fost premier cu puteri absolute, ținând cont de rețeaua pe care și-o crease, acoperind practic toate instituțiile importante din stat.

Nici până astăzi Laura Codruța Kovesi nu a explicat ce căuta în sufrageria lui Oprea, însă șefa DNA nu este singura care făcea parte din puzzle-ul fostului președinte al UNPR.

Deși a fost exclus din lumea politică și momentan are pe rol mai multe dosare, care se mișcă extrem de lent, Oprea a avut grijă de sexy protejatele sale.

Vezi și Atenție șoferi! CNAIR a făcut marele anunț. La ce va renunța?

Alexandra Dobre, la doar 22 de ani era consiliera acestuia și îi dădea sfaturi în materie de… siguranță națională. Cel puțin așa spune fișa postului. Din salariul de consilier de aproximativ 3.000 de lei, tânăra locuia  în complexul Stejarii, unde chiria se ridică la câteva mii  de euro.

Atât de competentă a fost, profesional desigur, încât a fost recuperată de PSD și cu recomandarea fostului ei șef a reușit ca la 24 de ani să ajungă pocnind din degete director la o instituție de stat, mai exact director al  Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CCEUNB), aflat în subordinea Primăriei Sectorului 4.

Revoltați, angajații aproape că au făcut grevă, mai ales că ucenica lui Oprea a început să taie și să spânzure prin instituție.

„Domnişoara respectivă, protejata domnului Gabriel Oprea, îşi bate joc de angajaţi. Nu numai eu sunt cea care m-am pomenit cu lucrurile în stradă şi chiar mă întrebam dacă să chem poliţia sau nu, fiindcă mi-au dispărut obiecte de mobilier din birou, obiecte personale”, declara în urmă cu ceva timp Nicoleta Zgura, unicul expert UNESCO din România în domeniul educaţiei artistice pentru copii, care lucra în instituția condusă acum de domnișoara Dobre.

Vezi și O bombă sexi din PNL șochează șefii de partid! Ce a putut să facă tânăra

Întrebată ce o recomandă pentru acest post, tânăra fostă consilieră în siguranță națională, a spus cu mult tupeu, la Antena 3 că CV-ul de 8 pagini.

Presa a scris că Gabriel Oprea s-ar fi întors de la aceasta sau chiar că s-ar fi aflat în mașină la momentul accidentului lui Gigina.

S-a zvonit și că o altă domnișoară l-ar fi însoțit pe Oprea atunci, mai exact rivala mai experimentată a Alexandrei Dobre, Cristina Bădănoiu. Aceasta lua parte la ședințele UNPR stând chiar de-a dreapta lui Gabriel Oprea și este o adevărată devoratoare de bărbați potenți financiar și cu funcții importante ca Remus Truică sau Alin Petrache.

Ajunsă la 35 de ani acum, se pare că Oprea ar fi avut grijă că Bădănoiu să primească un loc călduț în ASF, unde are un salariu de câteva mii de euro. Aceasta a debutat în carieră ca director de marketing la Rapid. Angajată de Fathi Taher la echipa falimentară acum, era plătită mai mult decât fotbaliștii. Când a auzit, George Copos și-a pus mâinile în cap și a dat-o imediat afară. Totul până la bani, când vine vorba de fostul șef al Rapidului.

Apoi Bădănoiu a luat drumul politicii și a fost instalată la ROMATSA, unde lucra pe câteva mii de euro, după ce a fost recomandată de fostul președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Trebuie să recunoaștem că tânăra se descurcă și că Gabriel Oprea a avut grijă de cele care i-au stat de-a dreapta și de-a stânga lui.

Asta în cazul în care vă întrebați pe cine plătiți din banii dumneavoastră.

Vezi și Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare