sursa foto:  huff.ro/ Facebook

Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Imagini desprinse parcă din filmele horror în care personajele principale sunt ciopârțite una cate una de un criminal psihopat. Din păcate însă nu este vorba despre un scenariu regizat, de data aceasta, ci despre realitatea șocantă din România, care transformă țara într-un loc primitiv populat de barbari, care pe bani publici săvârșesc cruzimi.

Marius Chirca, președintele celei mai cunoscute asociații care luptă pentru drepturile animalelor, Kola Kariola, a descins alături de mai mulți militanți la adăpostul public Ovidiu, din județul Constanța. Locul este denumit pe internet lagăr de concentrare din cauza modului în care sunt de-a dreptul torturați câinii comunitari capturați în municpiul Constanța. Imaginile spun totul.

Chirca a depus mai multe plângeri penale, însă imaginile de acolo sunt atât de șocante încât pare un fel de Auschwitz al câinilor. O să ne cerem scuze pentru fotografiile absolut șocante și o să ne rezumăm doar la 3 deși realitatea din adăpost este de-a dreptul revoltătoare.

Vezi și Surpriză de proporții! Ce oraș din România a fost ales de UE „destinație europeană de excelență”

Alarmant este însă că toate aceste cruzimi se întâmplă din banii noștri, mulți la număr. De fapt, motivul pentru care problema câinilor comunitari, în România nu are soluție este faptul că reprezintă un business de sute de milioane de euro, din care se înfruptă atât autoritățile publice, cât și multe false ONG-uri. Populația este hrănită permanent cu știri negative și întoarsă împotriva unor animale fără discernământ, în loc să se revolte contra celor își clădesc imperii de milioane pe suferința unor biete animale. Cei care le aruncă în stradă nu sunt sancționați, deși încalcă legea. În schimb sunt umiliți cei care le dau de mâncare, din milă și pentru a nu le lăsă să se sălbăticească și să devină agresive din lipsă de hrană. Locul câinilor nu este pe străzi, dar acest lucru se întâmplă pentru că acești câini, victimele societații românești, produc milioane de euro anual. Milioane care intra în buzunarele fără fund ale unor monștri cu chip de om. Ei spun că rezolvă problema. În realitate, o cultivă zi de zi. Dacă s-ar dori, într-un an de zile nu am mai avea nici câini torturați în adăposturile tip lagăr și nici străzile nu ar mai fi pline de câini și hingheri. Soluții există, dorintă de a rezolva problema nu există.

Vezi și BOMBĂ! Cine sunt bugetarii care vor primi SALARII de până la 10.000 de euro pe lună

Societatea SC Green Life Recyling SRL specializată în reciclarea deșeurilor a cerut autorizație să se ocupe și de câinii fără stăpân. Cum să se ocupe este greu de descris în cuvinte, pentru că torturi ca în aceste fotografii nu vedem nici măcar în țările din lumea a treia.

Maria Carmen Bucur, fostă Andrușcă este fost șef serviciu la Primăria Ovidiu și a identificat o afacere de zeci de mii de euro pe care îi încasează de la fostul său loc de muncă. De ce doarme Justiția și nimeni nu a luat atitudine până acum? Pentru că asta este România astăzi.

Activitățile pe care le efectuează prestatorul sunt următoarele: capturare și transport până la adăpostul unde vor fi cazați câinii, trierea și identificarea la intrarea în adăpost, tratamente generale, obligatorii, adăpostire, sterilizare, îndeplinirea procedurilor prinind revendicarea, adopția, eutanasierea și neutralizarea.

Cum le efectuează puteți înțelege din imagini. Astfel de practici sunt sancționate atât de legile din România, inclusiv Codul Penal, cât și de cele europene. Este vorba despre bani publici, cruzimi pe bani publici și țara noastră ar putea primi sancțiuni usturătoare de la instituțiile europene.

Ce spune Decebal Făgădau, primarul Constanța? Nimic deocamdată. Sunt bani publici, domnule primar… Cruzimi pe banii din taxele și impozitele constănțenilor. Este vorba de zeci de mii de euro.

În cazul în care vă întrebați… aici sunt banii dumneavoastră.

Nota: Imaginile sunt preluate de pe facebook, Asociația ALF Romania

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • Impotriva Taranoilor

  individa aia cu moaca de scroafa, ex-Andrusca, trebuie strivita; la propriu!

  • Tara de jeguri asistate

   mori da-te-n mortii ma-tii de javra :)))

   • moleeta

    De unde sa ai fraiere…din postaceala? Probabil, la sfarsitul unei zile de „munca”, abia aduni pentru o priza de tras pe nas…

    • Tara de jeguri asistate

     TZARAN IMPUTIT, mori da-te-n mortii ma-tii de javra ca nu am firimituri sa-ti dau :)))

 • Tara de jeguri asistate

  cainii sunt doar niste ANIMALE. exact ca votantii pesede. altceva nu merita.

  • moleeta

   Fraiere…ai mai scris asta o data…:))
   Aaaa…esti in sevraj…fuga la stapan sa-ti dea doza…

   • Tara de jeguri asistate

    TZARAN IMPUTIT, mori da-te-n mortii ma-tii de javra ca nu am firimituri sa-ti dau :))

 • Marilena

  Legea 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan.

  Articolul 13 , Alineatul 2
  Este OBLIGATORIE sterilizarea cainilor CU sau FARA stapan apartinand rasei comune, metisii acestora, exceptie facand exemplarele cu regim special prevazute in normele metodologice de aplicare.
  *Exemplarele cu regim special sunt cainii politiei, ai armatei, câinii prea batrani sau prea bolnavi pentru a suporta anestezia si operatia
  *Prin metisi legea intelege toti cainii fara valoare chinologica, fara certificat de provenienta/pedigree. Asta implica faptul ca orice caine APARENT DE RASA care nu poseda documentul eliberat de Asociatia Chinologica Romana este de fapt METIS si este OBLIGATORIE CASTRAREA lui.

  Aceasta LEGE a fost publicata in Monitorul Oficial in data de 26 septembrie 2013.
  Au trecut de atunci 3 ani 9 luni 2 saptamani si 5 zile!

  Primariile aveau obligatia morala sa organizeze campanii de castrari in masa pentru prevenirea nasterii unor noi generatii de caini nedoriti de nimeni si aveau OBLIGATIA LEGALA sa faca controale din usa in usa, din poarta in poarta, la toti posesorii de câini, sa le aduca la cunostinta legea si obligatiile lor de a-si castra câinii si apoi de a-i CONTROLA pe cetateni si de a APLICA AMENZI daca nu au respectat legea! NIMENI, nici macar O primarie nu a facut asta! Toti s-au rezumat la a plati firme ale prietenilor cu MILIARDE de lei, bani ce au fost sifonati de la bugetele locale si impartiti cu „factorii decidenti”= primari si DSVSA.

  Nu se intreaba nimeni de ce primariile nu aplica legea in integralitatea ei? O catea sterilizata 1 data nu mai fata 2 generatii de pui pe an care sa tina hingherii „ocupati” si sa continue scurgerea banilor de la bugetul local in conturile hingherilor. Castrarea GENERALIZATA asa cum e prevazuta de lege ar lasa hingherii fara obiectul activitatii, cetatenii fara ‘spaima’ cainilor, primaria fara un „motiv” de a face pierdute niste MILIARDE anual.

 • Marilena

  Primaria Constanta nu va spune niciodata adevarul pentru ca primarul si directori importanti din primarie isi primesc partea la hotia si barbaria asta!
  Sistemul este foarte bine pus la punct!
  Pasul 1. Se stabileste un buget imens de cateva MILIARDE anual pentru „rezolvarea” problemei… Nu prin castrare generalizata asa cum scrie la lege ci prin hinghereala si moarte!
  Pasul 2. Un apropiat al primarului isi face firma de hinghereala.
  Pasul 3. Fara licitatie, sau cu licitatie trucata, i se da cadou prietenului contractul de miliarde
  Pasul 4. Prietenul sau prietena cu firma de hinghereala are nevoie de avizele DSVSA Constanta. Din miliardele primite cadou de la primarie se dau SPAGILE necesare pentru obtinerea acelor avize.
  Pasul 5. Incep sa adune caini de pe strazi. Ei aduna sa zicem 200 de caini din Constanta, 38 din Medgidia, 70 din Cernavoda, 23 din NegruVoda, 45 din Ovidiu. Toti vor fi trecuti pe Constanta si pe celelalte localitati vor fi de asemenea umflate artificial cifrele. Incep decontarile per capita. Primaria Constanta va plati pentru aproape 400, primariile celelalte pentru multi mai multi decat s-au strans de pe teritoriile lor.
  Pasul 6. Câinii sunt adunati la gramada, nu li se da nici mancare, nici apa, nici vaccine, nu sunt nici castrati DAR pe hartiile de decont toate aceste operatiuni apar si primariile platesc.
  Pasul 7. Adoptiile sunt ingreunate prin introducerea unor TAXE ILEGALE de adoptie si prin interzicerea accesului in lagarul hingherilor.
  Pasul 8. Eutanasierea se face prin infometare sau cu lopata. Substantele legale pt eutanasiere apar pe deconturi dar nu sunt cumparate sau folosite niciodata.
  Pasul 9. Sa nu va faceti iluzii, PRIMARII STIU FOARTE BINE CE SE INTAMPLA! Toti banii trec din bugetele locale in conturile hingherilor, bani care nu s-au folosit conform legii pentru hranirea, vaccinarea, castrarea, eutanasierea cainilor, VORBIM DE MILIARDE ANUAL, sunt impartiti intre hingheri si PRIMARI si mai primesc si cei de la DSVSA Constanta partea lor la macel ca sa se faca ca nu vad toate ilegalitatile intamplate.
  Pasul 10. Sa nu uitam incinerarea!!! De obicei hingherii incinereaza si cadavrele. Primariile platesc undeva intre 6 si 10 EURO pe kilogram de caine incinerat. Cum toate cifrele de mai sus au fost umflate si kilogramele de cadavre sunt dublate sau triplate. Primaria plateste, banii se impart!!!

  • Tara de jeguri asistate

   te pish in gat prin kur, javra care te iubesti (futi) cu javrele (caini).

   • Marilena

    Domnu primar nu era nevoie sa va faceti profil fals casa ma puteti injura pe aici ca va atac afacerea

    • Tara de jeguri asistate

     te pish in gat prin kur, javra care te iubesti (futi) cu javrele (caini)..

 • Yogy_LaLucru

  Uite pe mine nu ma intere…. Da.. nu zic ca nu pot fi ucisi mai usor, mai eficient (si bland) si mai ieftin. Dar noi in lumea asta avem probleme sociale mult mai grave. Cand vom trai intr-o utopie … atuncea ma va intere si de caini.
  Eu propun in continuare sa vindem caine la tona pt Korea (no joke)


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.