sursa foto:  huff.ro/ Facebook

Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Imagini desprinse parcă din filmele horror în care personajele principale sunt ciopârțite una cate una de un criminal psihopat. Din păcate însă nu este vorba despre un scenariu regizat, de data aceasta, ci despre realitatea șocantă din România, care transformă țara într-un loc primitiv populat de barbari, care pe bani publici săvârșesc cruzimi.

Marius Chirca, președintele celei mai cunoscute asociații care luptă pentru drepturile animalelor, Kola Kariola, a descins alături de mai mulți militanți la adăpostul public Ovidiu, din județul Constanța. Locul este denumit pe internet lagăr de concentrare din cauza modului în care sunt de-a dreptul torturați câinii comunitari capturați în municpiul Constanța. Imaginile spun totul.

Chirca a depus mai multe plângeri penale, însă imaginile de acolo sunt atât de șocante încât pare un fel de Auschwitz al câinilor. O să ne cerem scuze pentru fotografiile absolut șocante și o să ne rezumăm doar la 3 deși realitatea din adăpost este de-a dreptul revoltătoare.

Vezi și Surpriză de proporții! Ce oraș din România a fost ales de UE „destinație europeană de excelență”

Alarmant este însă că toate aceste cruzimi se întâmplă din banii noștri, mulți la număr. De fapt, motivul pentru care problema câinilor comunitari, în România nu are soluție este faptul că reprezintă un business de sute de milioane de euro, din care se înfruptă atât autoritățile publice, cât și multe false ONG-uri. Populația este hrănită permanent cu știri negative și întoarsă împotriva unor animale fără discernământ, în loc să se revolte contra celor își clădesc imperii de milioane pe suferința unor biete animale. Cei care le aruncă în stradă nu sunt sancționați, deși încalcă legea. În schimb sunt umiliți cei care le dau de mâncare, din milă și pentru a nu le lăsă să se sălbăticească și să devină agresive din lipsă de hrană. Locul câinilor nu este pe străzi, dar acest lucru se întâmplă pentru că acești câini, victimele societații românești, produc milioane de euro anual. Milioane care intra în buzunarele fără fund ale unor monștri cu chip de om. Ei spun că rezolvă problema. În realitate, o cultivă zi de zi. Dacă s-ar dori, într-un an de zile nu am mai avea nici câini torturați în adăposturile tip lagăr și nici străzile nu ar mai fi pline de câini și hingheri. Soluții există, dorintă de a rezolva problema nu există.

Vezi și BOMBĂ! Cine sunt bugetarii care vor primi SALARII de până la 10.000 de euro pe lună

Societatea SC Green Life Recyling SRL specializată în reciclarea deșeurilor a cerut autorizație să se ocupe și de câinii fără stăpân. Cum să se ocupe este greu de descris în cuvinte, pentru că torturi ca în aceste fotografii nu vedem nici măcar în țările din lumea a treia.

Maria Carmen Bucur, fostă Andrușcă este fost șef serviciu la Primăria Ovidiu și a identificat o afacere de zeci de mii de euro pe care îi încasează de la fostul său loc de muncă. De ce doarme Justiția și nimeni nu a luat atitudine până acum? Pentru că asta este România astăzi.

Activitățile pe care le efectuează prestatorul sunt următoarele: capturare și transport până la adăpostul unde vor fi cazați câinii, trierea și identificarea la intrarea în adăpost, tratamente generale, obligatorii, adăpostire, sterilizare, îndeplinirea procedurilor prinind revendicarea, adopția, eutanasierea și neutralizarea.

Cum le efectuează puteți înțelege din imagini. Astfel de practici sunt sancționate atât de legile din România, inclusiv Codul Penal, cât și de cele europene. Este vorba despre bani publici, cruzimi pe bani publici și țara noastră ar putea primi sancțiuni usturătoare de la instituțiile europene.

Ce spune Decebal Făgădau, primarul Constanța? Nimic deocamdată. Sunt bani publici, domnule primar… Cruzimi pe banii din taxele și impozitele constănțenilor. Este vorba de zeci de mii de euro.

În cazul în care vă întrebați… aici sunt banii dumneavoastră.

Nota: Imaginile sunt preluate de pe facebook, Asociația ALF Romania

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare