sursa foto:  stiripesurse.ro

Atenție, se recheamă un produs pus la vânzare de Mega Image! A fost contaminat! Cumpărătorii să-l returneze sau să-l distrugă

Alertă dată în unitățile gigantului Mega Image! A fost depistat un produs contaminat cu aflatoxină. Cumpărătorilor li se recomandă să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze.

Este vorba despre produsul „MOGYI MEXICORN PORUMB PRAJIT CHIL70”, lotul 231110 și care expiră la 10.11.2023.

Mega le transmite clienților săi că este necesar să prezinte bonul fiscal, odată cu returnarea produsului.

Anunțul Mega Image:

ATENTIE RECHEMARE PRODUS 
09.06.2023

Pana la 23.06.2023
Nume produs:
MOGYI MEXICORN PORUMB PRAJIT CHIL70
Lot 231110 Data expirarii -10.11.2023

Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul: identificarea unei contaminări cu aflatoxina.

Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul MOGYI MEXICORN PORUMB PRAJIT CHIL70 Lot 231110 – Data expirarii -10.11.2023

Retragerea produsului de pe piata si rechemarea acestuia de la consumatori au fost declansate la solicitarea furnizorului, constatandu-se contaminare cu aflatoxina. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse.

Masuri pentru consumatori 
Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga cu amabilitate sa le distruga sau sa le returneze la punctul de vanzare din care s-a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul cu datele mentionate mai sus pana la data de 23.06.2023.

Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare