sursa foto:  romaniaexperience.com

Au apărut rezultatele analizelor bărbatului întors din Italia la Timișoara și internat întrucât se simțea rău

Investigațiile și analizele făcute bărbatului care s-a întors recent din Italia și care a fost internat de urgență, luni dimineața, la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara au arătat că acesta nu este infectat cu coronavirus.

Medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, a declarat pentru News.ro că analizele nu confirmă prezenţa coronavirusului la pacientul internat în cursul dimineţii.

Bărbatul ceruse ajutorul medicilor, după ce duminică s-a întors din nordul Italiei şi tuşea puternic. Acesta a fost preluat rapid de echipele de intervenţie şi transportat în condiţii de maximă siguranţă la Spitalul de Boli Infecţioase. Aici a fost internat direct în salonul izolat, special amenajat în vecinătatea Secţiei de Terapie Intensivă.

Analizele făcute cu kitul special de la Timişoara au arătat, după mai multe ore, că bărbatul nu a fost infectat cu coronavirus.

Au fost luate deja măsuri excepţionale pentru prevenirea coroanvirusului, în special în vestul ţării. În Timiş au fost identificate mai multe spaţii şi containere pentru carantină, iar pasagerii care ajung pe Aeroportul Timişoara venind din Italia sunt verificaţi şi îndemnaţi să stea izolaţi timp de 14 zile, conform news.ro

Vezi și:

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile’

Vești bune pentru români! Din februarie, apare o nouă pensie

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare