Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Înregistrări explozive care ar putea dinamita o organizație locală a Partidului Național Liberal!

În cadrul acesteia apar consilierul local Cătălin Slăvilă, primarul din Găești, Gheorghe Grigore – liderul PNL Găești și vicepreședinte PNL Dâmbovița, și un cunoscut om de afaceri din Găești. Liderii PNL Găești sunt acuzați de șantaj, mită și trafic de influență, scrie ripostapenet.ro.

Conform sursei citate, consilierul local Cătălin Slăvilă tranzacționează sume dintr-un contract de lucrări pe banii găeștenilor în folosul său și al primarului Gheorghe Grigore, alias Griguță.

La minutul 1:06 al înregistrării, Slăvilă îi transmite omului de afaceri cum face el jocurile în PNL! Sigur, aceste jocuri au și un preț: 66% dintr-un contract public costă traficul de influență. La minutul 1:15, peste limita de imaginație a omului de afaceri, care se vede nevoit să îi explice alesului local PNL Găești că, din 100 de milioane lei, îi rămân doar 44 (minutul 1:25). Atât de bine cunoaște Codul Fiscal consilierului local PNL Găești, Cătălin Slăvilă, încât crede că TVA – ul unei firme este achitat doar de cel care plătește respectiva factură, nu de cel care primește suma (minutul 1:32). Omul de afaceri invocă mila și îl îndeamnă pe Slăvilă să vorbească el cu primarul să aibă pretenții mai mici (minutul 1:54). Slăvilă recunoaște că și el îi dă lui Griguță pentru că fata acestuia vrea să-și ia un apartament (minutul 2:00). La numărătoarea finală a banilor, 88 de milioane din 100 ajung la Griguță să-i ia odraslei sale apartament!

Potrivit surselor publicației citate, din cauza tergiversării nejustificate a dosarului la Parchetul Județean Dâmbovița, a fost informată și Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIJ), aceasta începând urmărirea penală în REM.

PS: În episoadele următoare veți afla cum cei 2 sunt implicați în alte cazuri de corupție, de exemplu cu angajări la Spitalul Orășenesc Găești (37) contracost, în schimbul a 6000 de euro / pers.”, promite publicația citată.

Vezi și

Foto. Dan Bucura publică dovada și o face de râs pe Clotilde Armand: Ea trebuie să citească, inclusiv atunci când filmează un clip electoral

Paparazzii au turnat-o! După ce consumă alcool, candidata PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 4

Ultimă oră! Protestatarii și-au pus corturile în Piața Victoriei: De azi înainte, rămânem în protest maraton

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare