sursa foto:  b1.ro

Foto. Dan Bucura publică dovada și o face de râs pe Clotilde Armand: Ea trebuie să citească, inclusiv atunci când filmează un clip electoral

Fostul jurnalist Dan Bucura, în prezent candidat independent la Primăria Sectorului 1, o desființează pe Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS-PNL la Sectorul 1.

El publică, pe pagina de socializare, o fotografie prin care dovedește că Armand citește de pe foaie, chiar și atunci când filmează un clip electoral.

Bucura spune cu astfel am aflat și motivul pentru care Clotilde Armand fuge de dezbateri și de vorbit românește.

Genială poza! Înțelegeți acum de ce fuge Clotilde Armand de dezbateri și de vorbit românește, în general?! Fiindcă ea trebuie să citească, inclusiv arunci când filmează un clip electoral!!
O sa fie amuzant dacă ajunge vreodată să țină audiențe…
Candidat de laborator!”, este mesajul lui Bucura, care însoțește fotografia de mai jos.

Vezi și EXCLUSIV Document. Lovitură pentru un șef din Poliție! DNA îl anchetează pentru dare de mită

Acuze devastatoare la adresa USR: ‘Oameni din echipa de campanie consumă droguri și se mândresc cu asta’

Doctorul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus a explodat: ‘Sunt niște cretinisme. Vor afecta în mare măsură procesul de învățământ’

 

 „Când încă exista, DNA-ul lua pe sus participanții la astfel de discuții”

Recent, Dan Bucura a mai lansat un atac devastator la adresa Clotildei Armand. Bucura a prezentat „cea mai bună dovadă” că Armand vrea să folosească firme franceze la construcția spitalului din Sectorul 1.

El a susținut atunci că discursul dânsei, de la Consiliul Local, este cea mai bună dovadă. Totodată, a precizat că, pe vremuri, DNA-ul lua pe sus participanții la astfel de discuții.

M-au întrebat unii dintre dvs, ce dovada am când spun că doamnă Clotilde Armand vrea să folosească firme franceze la construcția spitalului din Sector 1. Ei bine, cea mai bună dovadă: discursul dânsei din Consiliul Local!
La cum spune legea astăzi, construcția unui spital nu se discuta în biroul unui ambasador străin la București și nici nu se ia legătura înainte cu firmele participante. Pe vremuri, când încă exista, DNA-ul lua pe sus participanții la astfel de discuții.
Procedura corectă e alta: licitație publică, transparentă și corectă, iar apoi negocieri ferme cu câștigătorul, pentru respectarea termenelor și condițiilor. Atât și nimic mai mult! Desigur, spitalul-fantoma al primarului Tudorache nu se încadrează în așa ceva! Dar nici invitația doamnei Armand, la discuții private la ambasada Franței nu o văd în legea achizițiilor publice. Nici măcar în legea lobby – ului, pe care nu o avem în România…”, a spus, pe Facebook, Dan Bucura.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare