sursa foto:  http://opiniatransilvana.ro/

Augustin Lazăr, despre dosarul Laurei Kovesi: ‘Mâine vom afla mai multe informații de la Secția pentru instrumentarea infracțiunile din justiție’

Secția pentru anchetarea magistraților din Parchetul General va da vineri mai multe informații despre dosarul vizând-o pe fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi, a anunţat procurorul general Augustin Lazăr, adăugând că alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii pe această temă, conform legii.

„Despre dosarele în curs pot da informații doar secțiile care le instrumentează. Mâine vom afla mai multe informații de la Secția pentru instrumentarea infracțiunile din justiție. Alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii, conform legii”, a declarat joi procurorul general Augustin Lazăr, pentru HotNews.ro.

Şefa Secţiei de anchetare a magistraţilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineaţă, că dosarul în care este citată Laura Codruţa Kovesi a fost deschis în urma plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. Ea spune că, dacă Laura Codruţa Kovesi nu se va prezenta la audierea de vineri, există măsuri procesuale referitoare la modalităţile de citare şi la aducerea persoanei cercetate.

Vezi și

Atenție, șoferi! Ce se întâmplă cu modul în care sunt emise polițele RCA

Vești bune pentru români! Vor apărea noi locuri de muncă!

Traian Băsescu, mesaj incendiar pentru Rareș Bogdan! Umilință totală pentru Liviu Dragnea

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare