sursa foto:  debraila.ro

Bărbatul de 59 de ani, care a bătut trei polițiști cu bastonul unuia dintre ei, a fugit din spital! (video)

Imaginile în care un bărbat de 59 de ani, din Brăila, bate trei polițiști cu bastonul unuia dintre ei au făcut înconjurul Internetului. Conform informațiilor apărute în presa locală, bărbatul suferă de afecțiuni psihice. Ei bine, acesta fusese dus de polițiști la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, de unde a fost trimis la Spitalul Județean Brăila, de unde a dispărut. Surse judiciare au spus, pentru debraila.ro, că bărbatul a plecat de la Unitatea de Primiri Urgențe și s-a dus acasă. Totuși, polițiștii nu pot intra în casa acestuia fără un mandat de la judecător.

Situație incredibilă la Brăila, unde un bărbat cu afecțiuni psihice, care a bătut trei polițiști, a dispărut după ce oamenii legii l-au dus la Spitalul de Psihiatrie “Sf. Pantelimon”, informează debraila.ro.

Incidentul violent s-a petrecut, joi, în jurul orei 12:00, atunci când brăileanul de 59 de ani a lovit cu pumnii și picioarele trei polițiști care încercau să-l imobilizeze. Individul i-a smuls tonfa din mână unui polițist, folosind-o pentru a o lovi pe singura femeie din echipaj.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, brăileanul de 59 de ani a plecat, joi după-amiază, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, unde fusese trimis de catre medicul psihiatru. Acesta ar fi avut răni care nu puteau fi tratate la Spitalul de Psihiatrie.

La solicitarea DEBRAILA.ro, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a confirmat faptul că persoana cercetată pentru ultraj și distrugere a fost “internată nevoluntar” la Spitalul de Psihiatrie, iar apoi, după câteva ore, vecinii bărbatului ar fi sunat la 112, anunțând că acesta a revenit la domiciliu.

Ce spune IPJ Brăila: 

„Urmare a sesizării (n.r. vecinilor), polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au verificat aspectele sesizate, stabilind faptul că persoana nu se mai află internată în vreo unitate medicală din municipiul Brăila”.

Totodată, oamenii legii se pare că au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul de 59 de ani ar fi părăsit unitatea medicală în cadrul căreia a fost internată, “precum și a locului în care se află în prezent”.

Ce spune Bogdan Criță, directorul Spitalului de Psihiatrie:

„Avea echimoze și îi curgea sânge dintr-o ureche. Rănile trebuiau tratate și acest lucru se putea întâmpla doar la Spitalul Județean, nu la Spitalul de Psihiatrie. A fost solicitată ambulanța și trimis la UPU”.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare