sursa foto:  adevarul.ro

Mihai Bendeac are un nou job! Ce cunoscut show va prezenta la Antena 1

Mihai Bendeac are un nou job! Antena 1 i-a oferit postul de prezentator al unui cunoscut show. Televiziunea din trustul Intact anunță că actorul este noul prezentator de la „X Factor”.

Bendeac este noul prezentator „X Factor” în cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat începând din această toamnă, la Antena 1.

„Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om”, spune Mihai, care își dorește să îi sprijine pe concurenții X Factor în momentele cu adevărat importante în cariera lor. ”Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție”, a adăugat noul prezentator.

În acest timp, jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii ”X Factor România”, astfel că Mihai Bendeac li se va alătura lor mâine, 10 iulie, pentru prima zi de audiții, la Palatul Copiilor din București.

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

Vezi și „Corupția ucide” rupe rândurile! Atac la președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a revocat-o pe Laura Codruța Kovesi

O nouă decizie controversată a Guvernului Dăncilă: Culisele vânzării unui colos industrial – ce se va întâmpla cu banii

Guvernul, băgat la cuptor! O mare manifestație amenință Capitala, la final de iulie! Pe rețelele de socializare, protestul a strâns mii de aprecieri și distribuiri

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare