sursa foto:  hotnews.ro

Bobonete s-a înfuriat pe Nicușor Dan și Clotilde Armand! ‘Doamna Clotilde, sunteți cel mai degeaba’/Replica lui Armand

Actorul Mihai Bobone a răbufnit la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, și la cea a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Motivul? Modul în care arată unele drumuri din Sectorul 1 al Capitalei.

„Jandarmeriei 375–390 Anul 2022.
Primar General al Capitalei Nicușor Dan
Primar Sector 1 Clotilde Armand

Sper ca toate drumurile pe care le mai aveti de facut in viata asta sa fie la fel ca bucata asta de sosea pe care merg de 10 ori pe zi eu impreuna cu cei doi copii ai mei care ma intreaba tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani incoace sa puna un asfalt!

Aaaa defapt m-am razgandit, sper sa aveti numai drumuri ca acesta toata viata asta si dupa ea la fel si mai sper ca intr-o zi, astora care ocupa functii atat de inalte sa vi se faca atat de rusine de incompetenta si de neputinta, incat sa vi se rupa pantalonii in cur la fiecare stranut pana la 90 de ani si sa gasiti tot timpul coaja de nuca in cozonac!

Sa nu-mi incepeti acum ca nu tine de noi, ca e la capitala, ca mai sunt situatii…
Acum o saptamana am auzit o declaratie care reflecta fix potenta unui Primar:” Eu stiu ca toate linoleurile din tramvaiele bucurestene trebuiesc schimbare dar nu avem bani!”

Domnul Nicusor, eu stiu ca as face surf dar nu am placa si mai stiu unele lucruri dar nu am chef si mi-e si scarba sa vi le spun ca sigur gasiti o scuza la toate.

Doamna Clotilde sunteti cel mai degeaba”, a scris Bobonete.

Clotilde Armand i-a răspuns:

Bună ziua. Această porțiune aparține de Primăria Capitalei iar Primăria Sectorului 1 nu are cum să intervină. Nu are cadru legal. Anul trecut am mai reamintit asta. Acum, pentru disconfortul creat eu sunt pregătită să îmi cer iertare tuturor locuitorilor din zona asta. Dar scuzele mele nu vor asfalta drumul și nici nu vor folosi. Așa că am sunat la Administrația Strazilor să se ocupe de drum.
Să nu se mai repete situația voi propune Consiliului local un proiect de hotărâre prin care să preluăm noi strada Jandarmeriei la Sectorul 1.
Profit de ocazie să reamintesc că am mai propus Consiliului local preluarea mai multor străzi cu probleme aflate în Sectorul 1 pentru modernizarea lor dar alianța PSD și PNL au refuzat sistematic să voteze. Rezultatul? Degeaba – așa cum bine spuneți”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare