sursa foto:  gsp.ro

Cadoul special pentru Simona Halep! Ce a primit din partea Nike

Cadou special pentru Simona Halep, locul 1 WTA. În urmă cu un an, Halep a semnat un contract cu Nike, care o tratează pe Simona aşa cum se cuvine

Producătorul american de a confecţionat o pereche de încălţări personalizate pentru Simona, pe care apare un ardei iute (aluzie la jocul de cuvinte Halepeno – Jalapeño).

Simona a primit porecla „Halepeno” chiar la Australian Open, la ediţia din 2015, graţie victoriilor categorice obţinute în meciurile din primele tururi.

„Vă mulţumesc, Nike, pentru designul creativ! Îi iubesc!„, a scris Simona pe Instagram, publicând imagini cu adidaşii pe care îi va purta la primul turneu de Mare Şlem al anului.

Pe lângă ardeiul iute pe care e scris numele Halep, încălţările au desenat pe partea din spate un „termometru” care măsoară iuţenia ardeiului.

Dacă va trece de primul tur, Halep va evolua cu americanca Sofia Kenin, locul 56 WTA, sau cu o jucătoare din calificări.

 

Vezi și:

Vești bune pentru profesori! Ce vor primi aceștia începând cu anul 2019

Scandal-monstru! Polițiștii au făcut public fluturașul de salariu al lui Carmen Dan – Atac devastator la ministrul de Interne

Adevărata lovitură pe care Klaus Iohannis i-o dă Liei Olguța Vasilescu – Motivul real al respingerii ei (analiză)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare