sursa foto:  bucurestifm.ro

Casa Regală îl contrazice pe Mihai Tudose: Ce decizie a luat Familia Regală, în urma avizului negativ din Guvern

Cabinetul Tudose a dat, în şedinţa de miercuri, aviz negativ iniţiativei legislative referitoare la reglementarea statutului juridic al Casei Regale. Premierul a afirmat că s-a primit o solicitare de chirie din partea Casei Regale.

”O chestie un pic ciudată, că sunt dispuşi să plătească orice chirie, dar cu o perioadă de graţie de un an. Pe româneşte, un an să nu plătească. Dacă în timpul ăsta se va da o lege că au dreptul să folosească gratuit, evident că dispare contractul acela de închiriere şi intră pe lege. dacă nu se va da, ei oricând pot să denunţe contractul. Adică mai stăm noi un an băgaţi pe aici şi mai vedem noi ce facem. Nu merge”, a comentat Tudose.

Potrivit unui comunicat de presă al Casei Regale, oferit în exclusivitate pentru Antena3, Familia Casei Regale a României va părăsi Palatul Elisabeta, începând cu data de 5 februarie.

„Nu s-a primit la Casa Majestății Sale nicio ofertă din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au început discuțiile dintre Casa Majestății Sale Custodelui Coroanei și RAAPPS cu privire la acest subiect.”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Vezi și Lovitură fulger pentru Antena 1: Ce prezentatoare și-a anunțat șefii că demisionează- Care ar fi motivul

Încă un scandal uriaș la un celebru supermarket! A vândut produse care pun viața în pericol consumatorului

Urmează o NOUĂ zi liberă în ianuarie! Ce MINIVACANȚĂ poate oferi Guvernul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare