sursa foto:  seriouseats.com

Încă un scandal uriaș la un celebru supermarket! A vândut produse care pun viața în pericol consumatorului

Deși Protecția Consumatorului este destul de vigilientă, se pare că încă mai are de lucru fiindcă în continuare marii retaileri vând produse vechi. Gigantul Lidl este foarte bine poziționat pe piața din România și se bucură de aprecierile clienților. Chiar s-a extins mult în ultima perioadă. Cu toate acestea, nu este ocolit de scandaluri și asta pentru că „la raft” vinde produse care pot pune în pericol viața consumatorului.

O tânără mămică a mers la Lidl și printre altele a achiziționat pește (dorada) pe care urma să-l pregătească pentru băiețelul ei în vârstă de un an. Însă, surpriză, produsul era necomestibil, fiind practic expirat.

Clienta a mers la magazin, unde într-un final și-a primit banii înapoi, însă cei din conducere nu par să fi luat măsuri urgente în acest sens. Și alți consumatori s-au plâns de produse alterate, care odată înghițite pot provoca un adevărat dezastru în organism.

Sperăm ca Lidl să remedieze totuși urgent situația și să nu mai vândă produse care să pună în pericol viața celor care cumpără.

Vezi și CNAS vine cu schimbări importante! Cine va prescrie medicamentele compensate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.