sursa foto:  agerpres.ro

Cazanciuc, mesaj la 5 ani de la Colectiv: ‘Sper să fi învățat ceva noi, ca popor, ceva din durerea părinților, din tragedia acestor copii’

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a transmis un mesaj prin care își exprimă speranța că s-a învățat ceva din tragedia celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din urmă cu cinci ani de la Clubul Colectiv.

„Sper să fi învăţat ceva noi, ca popor, ceva din durerea părinţilor, din tragedia acestor copii. Nu ştiu dacă timpul poate rezolva ceva”, a afirmat, vineri, Cazanciuc, după depunerea unei coroane de flori, în numele Parlamentului, la altarul improvizat în faţa Clubului Colectiv.

Tot vineri, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au depus câte o coroană de flori în memoria victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu cinci ani. La locul tragediei a fost vineri şi ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment petrecut în seara de 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv din Bucureşti, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea concertul de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit în timpul concertului din cauza unor artificii s-a extins rapid, conform agerpres.ro.

Citește și:

Analiză cutremurătoare: Peste jumătate de milion de români ar putea ajunge șomeri din cauza crizei provocate de COVID-19

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi oportunități pentru cei care vor să se asigure facultativ la pensie

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare