sursa foto:  facebook

Cazul Caracal se complică! Procurorul acuzat de Cumpănașu NU a lucrat în DNA

Biroul de presă al DNA dar şi surse din mediul judiciar dezmint afirmaţiile lui Alexandru Cumpănaşu potrivit cărora magistratul suspendat Cristian Popescu, unul dintre primii procurori care a interferat cu cazul Caracal, ar fi lucrat în dosare ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Astfel oficialii biroului de presă al DNA afirmă că informaţiile lui Cumpănaşu ar fi „false” şi că magistratul Popescu nu a lucrat vreodată cu normă întreagă, detaşare sau delegare, în vreun caz al Direcţiei.

Mai mult, surse din mediul judiciar, afirmă pentru STIRIPESURSE.RO că procurorul Popescu lucrează în sistem din anul 2000, iar de atunci până în prezent nu a lucrat decât la parchetele locale din Caracal, Slatina sau Piteşti.

Alexandru Cumpănaşu a afirmat recent pe pagina sa de socializare că magistratul suspendat Cristian Popescu ar fi lucrat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Citește și

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

Important! Un nou control medical pentru obținerea permisului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare