sursa foto:  prosport.ro

Ce se întâmplă cu palmaresul Stelei: Judecătorii de la Înalta Curte au decis să se rejudece cauza

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a admis astăzi recursul formulat de către Asociația Salvați Steaua, precum și cel formulat de FCSB SA. Astfel, procesul privind palmaresul Stelei, dintre Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București și FCSB, echipa lui Gigi Becali, se va rejudeca, conform deciziei Înaltei Curți.

Ce a decis Înalta Curte:

„Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă”.

Până la anunțarea verdictului de către Înalta Curte de Casație și Justiție, palmaresul Stelei (n.r. – 1947 – 1998) continuă să aparțină Clubului Sportiv al Armatei Steaua, scrie Prosport.ro.

Bătălia juridică dintre entitățile implicate durează deja de mai bine de opt ani, iar palmaresul este departe de a fi adjudecat de una dintre părți. În 2019, CSA Steaua, clubul din Liga a 2-a, a primit câștig de cauză în privința istoriei clubului Steaua până în anul 2003, când a fost preluat de Gigi Becali, însă, în urma primului recurs formulat de FCSB, perioada 1998-2003 a fost exclusă din palmaresul „militarilor” și a rămas „în aer”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare