sursa foto:  stiripesurse.ro

Cine este, de fapt, deputatul care protestează împotriva Laurei Codruța Kovesi

Aceasta este a doua zi în care un deputat PSD protestează în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, împotriva procurorului-șef Laura Codruța Kovesi.

Numele său este Liviu Pleșoianu. Dar cine este, de fapt, acesta? În vârstă de 37 de ani, Liviu Ioan Adrian Pleșoianu este deputat PSD de București. El a ieșit în evidență, în perioada protestelor generate de adoptarea OUG 13, când pleda pentru organizarea de contramanifestații. Apoi, când nou-instalatul ministru al Justiției, Tudorel Toader, și-a prezentat raportul de evaluare a procurorului general și procurorului-șef al DNA, Pleșoianu a contestat vehement concluziile raportului și spunea că ia în calcul demisia din PSD dacă partidul își asumă poziția lui Toader, informează Digi24.ro.

Sursa citată menționează că el este un nume invocat des și în termeni laudativi pe agenția Sputnik, principalul instrument de propagandă al Kremlinului. Mai mult, în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Pleșoianu a pledat pentru o înțelegere și o apropiere față de Rusia.

Vezi și Detaliu interesant! Unde a vrut să se angajeze Coldea, după plecarea din SRI

Mișcare interesantă! Ce bancă din România, înființată în anii ’90, se VINDE

Anunț de ultim moment al lui Liviu Dragnea! Ce se va întâmpla cu măsurile fiscale în Guvernul Tudose

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare