sursa foto:  b1.ro

Cine i-a împiedicat pe protestatarii #Rezist să ia cu asalt nunta fiului lui Liviu Dragnea – Ștefan Valentin ar fi plătit o sumă impresionantă (SURSE)

Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin, s-a căsătorit duminică, 27 august, cu Gina Alexandra, fiica preotului Dionis-Nimfodor Tătulescu.

Din cauza protestatarilor #Rezist, Liviu Dragnea a schimbat locul de desfășurare al cununiei religioase. Inițial, aceasta trebuia să aibă loc la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, unde părintele Tătulescu slujește.

Astfel, mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD. Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă „percheziție”. Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru. Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului, scrie cancan.ro.

Conform surselor din domeniu ale Bugetul.ro, firmele de pază și protecție percep între 8.000 și 10.000 de euro, pentru un asemenea eveniment. Așadar, potrivit surselor noastre, pare să fi plătit o sumă impresionantă.

Trupele SWAT au fost cele care s-au ocupat de securitatea din respective zonă unde a avut loc evenimentul. Acestea au o gamă diversificată de servicii, principalul fiind paza și securitatea persoanelor.

Vezi și Totul despre noua Lege a pensiilor! Milioane de români sunt vizați

Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea

EXCLUSIV! Ce salariu uriaş are Augustin Lazăr, procurorul general al României și omul căruia Tudorel Toader îi pregătește marea lovitură

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare