sursa foto:  psnews.ro

Circulația pe pasajul de la Doamna Ghica va deveni posibilă- Nicușor Dan a anunțat data finalizării

Conform anunțului făcut de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la începutul acestei toamne, circulația va fi posibilă pe pasajul de la Doamna Ghica, iar primele două tronsoane din Prelungirea Ghencea vor fi finalizate până la sfârșitul primăverii lui 2024

„Pe Prelungirea Ghencea există patru tronsoane, dintre care primele două vor fi finalizate până la sfârșitul primăverii lui 2024, iar celelalte două vor fi scoase la licitație. Indicatorii pentru acestea vor fi prezentati în ședința de Consiliu General de la sfârșitul lunii iunie, urmând ca imediat după aceea să se demareze procedura de achiziție publică pentru lucrările externe”, a declarat Nicușor Dan într-o conferință de presă susținută miercuri.

Pe de altă parte, primarul a subliniat importanța șantierelor în rezolvarea problemei termoficării în Capitală.

„Pentru a rezolva în sfârșit problema căldurii în București, am început aceste șantiere care sunt necesare. Nu se pot înlocui conductele fără a săpa în asfalt. De asemenea, operatorii precum Apa Nova și alții au și ei lucrările lor de întreținere, care sunt normale”, a menționat primarul general al Capitalei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare