Claudiu Târziu explică de ce vrea AUR să elimine purtarea măștii în aer liber: ‘O măsură absolut inutilă’

Claudiu Târziu, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a explicat, marți, de ce AUR a depus amendamentul privind eliminarea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber.

Târziu a declarat că această măsură este absolut inutișă și că nu s-a dovedit a fi una necesară pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Noi anul trecut am protestat împotriva măsurilor abuzive liberticide și în dezacord cu realitatea luate de Guvernul Orban.

Una dintre aceste măsuri absolut inutile este aceea privind purtarea măștii de protecție în aer liber. Alte țări au luat decizia asta de mult mai multă vreme, de a nu purta măști în aer liber, iar altele chiar și în spații închise.

Uite, Suedia, de pildă! Purtarea măștii nu s-a dovedit una necesară pentru a opri boala și suficientă pentru a opri boala”, a declarat Târziu, la Realitatea PLUS.

Vezi și

Dat jos de mineri în anii ’90, Petre Roman acuză că ‘o mafie politică’ a decis că trebuie să plece! Sfatul pentru Florin Cîțu

Veste bună de la Guvern pentru toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii private obligatorii

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare