sursa foto:  Foto: Hepta

Clotilde Armand a început în forță tăierile de fonduri de la administrațiile din Sectorul 1: ‘Reducem hemoragia banilor publici de peste tot’

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că a reziliat contractul pentru abonamentul de telefon de 75 euro pe lună pentru angajații de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1. „Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 euro lunar”.

„De ce este sănătoasă reorganizarea în administraţia publică? Un mic exemplu: Înţeleg că doamnele şi domnii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Sector 1 aveau nişte abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăţi. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă şi cu un abonament de 5 € lunar.
În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele. Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a scris Clotilde Armand luni pe Facebook.

Citește și:

EXCLUSIV N-au învățat nimic din tragedia de la Matei Balș! Clotilde Armand și Vlad Voiculescu n-au obținut nici până azi autorizația de securitate la incendiu la centrul de vaccinare de la Romexpo

Informații importante pentru toți șoferii români! Ce se întâmplă cu rovinieta în acest an

Anunț pentru milioane de români! Ce se întâmplă cu banii celor care contribuie la pensia privată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare