sursa foto:  facebook

Clotilde Armand nu va scăpa de referendum. Lucian Romașcanu: ‘Suntem destul de aproape de a strânge toate semnăturile, astfel încât Sectorul 1 să scape de această pacoste pe care nu și-a dorit-o’

Contactat de PS News, senatorul Lucian Romașcanu susține că PSD este foarte aproape de a strânge semnăturile necesare pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand, „astfel încât Sectorul 1 să scape de această pacoste pe care nu și-a dorit-o”.

„În mod normal, ar trebui să existe o intervenție a organelor statului, pentru că doamna Clotilde a gestionat extrem de prost treburile Sectorului 1, iar acest lucru a dus la nevoia unei stări de alertă. Este o premieră istorică, să declanșezi o stare de alertă din cauza incompetenței tale, iar tu, incompetentul, să fii pus să gestionezi această stare.

În al doilea rând, există o ambiție personală, ghidată de interese personale, prin care nu s-a achitat de obligațiile legale derivate din hotărârea de instanțelor, iar acum Sectorul 1 va trebui să plătească penalități către Romprest.  Aș vrea să existe o  decizie prin care aceste penalități să îi fie imputate direct doamnei Clotilde Armand, pentru că nu este vinovat nimeni altcineva pentru acest fapt, iar în al treilea rând, toate lucrurile proaste pe care le face vor trebui să culmineze cu organizarea acestui referendum. Suntem destul de aproape de a strânge toate semnăturile necesare acestui referendum, astfel încât Sectorul 1 să scape de această pacoste pe care nu și-a dorit-o. În acest moment poate vedea orice locuitor al Sectorului 1 ce dezastru aduce această administrație.

Există o nemulțumire generală în ceea ce privește munții de gunoaie, șobolanii dezvoltați pe hrana îmbelșugată pe care le-o asigură Clotilde și pe tot soiul de decizii proaste, de exemplu nefinanțarea spitalelor. Femeia face doar tâmpenii și dacă e cineva mulțumit de treaba asta în afara de ea și familia ei înseamnă că e cineva care a stat mai mult plecat din țară”, conchide Lucian Romașcanu, informează psnews.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare