sursa foto:  Hepta

Clotilde Armand se laudă că două PSD-iste și-au dat demisia de la Poliția Locală Sector 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că două PSD-iste au demisionat de la Poliția Locală Sector 1.

Potrivit lui Armand, ele s-ar fi angajat la cabinetul parlamentar al fostului primar, Dan Tudorache.

Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresați.

E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcționari care erau obișnuiți să nu facă absolut nimic pe banii cetățenilor. Totuși, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora.

PS: Aflu că au mai plecat două doamne din Poliția Locală.
Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES și a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum ”am furat” voturi. Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetățenii din sector și încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deși era polițist local. Ambele aveau statut de funcționari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă și răsplată…”, spune Armand, pe Facebook.

Vezi și

Cutremur pe piața bancară! Băncile îngheață sau închid conturi bancare și vă sechestrează banii, până când actualizați datele cu caracter personal!

Mare atenție! Amenzi de până la 5000 de euro pentru toți cei care încalcă aceste reguli

Mare atenție, români! Ce noi modificări importante apar în acest an pentru beneficiarii de pensie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare