sursa foto:  rador.ro

Clujul, aproape de 10.000 de cazuri de coronavirus! Ce spune Emil Boc

În contextul în care județul Cluj se apropie de 10.000 de cazuri de coronavirus, primarul Emil Boc a făcut o serie de precizări despre măsurile care urmează să fie luate.

Avem o capacitate foarte mare de testare. Ne apropiem de 3.000 de teste pe zi, aproape de zece ori mai mult decât în unele judeţe din ţară. Asta are şi un avantaj, dincolo de faptul că are o parte negativă să spunem că apare acest procent ridicat, dar partea pozitivă este că reuşim să testăm şi să izolăm.

Cred că asta este soluţia actuală cea mai bună pentru a putea menţine sub control epidemia: testare, izolare, măsuri sanitare, iar pe de altă parte acţiunile sanitare şi responsabilitatea individuală sunt două faţete ale aceleiaşi monede. Astăzi ele trebuie să meargă mână în mână. Dacă nu vom avea cetăţenii de partea noastră, nu vom reuşi să menţinem sub control epidemia”, a spus primarul Emil Boc, la Antena 3.

Judeţul Cluj se află pe locul 2 la numărul de infectări cu noul coronavirus, cu 344 de noi infectări în doar 24 de ore, numărul total de cazuri ajungând la 9.677.

Vezi și

Mugur Mihăescu, ieșire nervoasă: Până la sfârşitul pandemiei, vă rog frumos închideţi toate restaurantele, toate hotelurile, tot cateringul

Veste bună! Începutul lunii vine cu creșteri salariale. Cine sunt cei vizați de această măsură

Situație îngrijorătoare: Ce se întâmplă cu banii trimiși de românii din străinătate rudelor din țară

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare