mugur mihaescu

sursa foto:  romaniatv.net

Mugur Mihăescu, ieșire nervoasă: Până la sfârşitul pandemiei, vă rog frumos închideţi toate restaurantele, toate hotelurile, tot cateringul

Actorul Mugur Mihăescu, proprietar a trei pub-uri, a explodat la adresa autorităților, după ce noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că în următoarea perioadă vor fi controale masive la terasele din București.

Invitat în cadrul emisiunii Subiectiv, de sâmbătă seara, la Antena 3, Mugur Mihăescu a comentat intenţia noului primar al Capitalei, Nicușor Dan, de a demara controale masive la terasele din Capitală.

Eu unul dacă aş fi primar, aş promite că voi încerca să elimin din lume industria asta, să nu mai mănânce omul, să nu mai iasă în oraş.

Lăsând la o parte şi vorbind puţin mai serios, punctual domnul Nicuşor Dan are dreptate. Există anumiţi indivizi în această industrie care nu respectă nicio regulă.

Şi într-adevăr, acei indivizi şi acele terase trebuiesc să suporte consecinţele legii, dar nu poţi să generalizezi asupra unei insustrii, să arăţin pe toţi cu degetul, din cauza unor excepţii, pe care cred că sunt excepţii şi pe care poţi să le controlezi şi să arunci în cârca unei industrii, să induci în opinia publică faptul că, de asta au închis restaurantele, de asta închide Austria, Elveţia. Eu nu am nicio problemă!

Eu chiar vă rog frumos, pentru copiii noştri, că pe ei îi protejăm şi nu îi mai ducem la şcoală deloc, închideţi terasele, închideţi HoReCa vă rog frumos de tot! Până la sfârşitul pandemiei, vă rog frumos închideţi toate restaurantele, toate hotelurile, tot cateringul, pentru că asta înseamnă HoReCa.

Nu cred că ştiaţi mulţi din cei care conduceţi ce înseamnă HoReCa. Închideţi-ne pe toţi, vă rog frumos, dar daţi-ne şi nouă cifra de afaceri înapoi, nu toată. Daţi-ne 60%, 80%. Negociem, sau cum facem? Sau ne aruncați pe toți în stradă, ne omorâți pe toți. Am inițiat un protest zilele astea, dar încă am o marjă de eroare și cred în promisinea care a fost făcută. Aștept să se întâmple!”, a declarat Mihăescu.

Nicușor Dan: „O să intervenim în mare forță”

De această chestiune, controale în spații aglomerate, se ocupă Poliția, Jandermeria și Poliția Locală. Am avut aseară (n.r. – joi) o discuție cu ei. În linii mari, locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puțin sau încălcate cel mai mult, sunt terasele, care se transformă spre noapte în cluburi. Acolo o să intervenim în mare forță”, a afirmat Nicușor Dan, la Digi 24.

GCS: 5.324 de noi cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 1 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246.663 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

175.975 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.324 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Vezi și

Veste bună! Începutul lunii vine cu creșteri salariale. Cine sunt cei vizați de această măsură

Situație îngrijorătoare: Ce se întâmplă cu banii trimiși de românii din străinătate rudelor din țară

EXCLUSIV SPP se pregătește să intervină în caz de dezastre, urgențe și crize! Investiție de peste 3 milioane de euro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare