sursa foto:  CARIEREONLINE.RO

Coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR va trece la impozitarea profitului multinaționalelor? Ludovic Orban a făcut anunțul

Președintele PNL, Ludovic Orban, a precizat într-o conferință de presă că nu a existat niciodată în coaliția de guvernare o discuție cu privire la impozitarea profitului multinaționalelor.

Orban a fost întrebat dacă au existat discuţii în coaliţia de guvernare cu privire la impozitarea profitului multinaţionalelor.

„Nu a existat niciodată un astfel de subiect”, a afirmat Ludovic Orban, la sediul central al PNL.

El a arătat că discuţiile de miercuri din coaliţie vor viza în special forma legislativă privind desfiinţarea Secţiei speciale.

„În principal discutăm de Secţia specială şi de forma legislativă prin care să desfiinţăm Secţia specială în urma punctului de vedere adoptat de Comisia de la Veneţia”, a menţionat Orban.

Liderul PNL a mai precizat că momentan nu există o decizie luată cu privire la subiectul Roşia Montană.

„Am avut o discuţie la nivelul coaliţiei legată de acest subiect. Deocamdată nu există o decizie luată cu privire la acest subiect. (…) Se poate purta o discuţie cu privire la perimetrul care să fie încadrat în UNESCO, o discuţie care are o legătură şi cu procesul în care este implicată România”, a mai spus Ludovic Orban, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Ludovic Orban îi dă replica lui Florin Cîțu: ‘În puține perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare