sursa foto:  publika.md

Un colos de pe piața amenință liderii iPhone și Samsung: Ce super-telefoane a lansat astăzi și pe ce mizează

Supremația Samsung-iPhone este în pericol. O companie de pe piața a lansat, astăzi, o gamă de telefoane care promite să spargă topul și să ajungă în primele gadget-uri de pe piață. Este vorba despre firma Avenir Telecom. Compania intră tare în concurență cu noua gamă de smartphone-uri Energizer cu sistem de operare Android.

Avenir Telecom mizează pe baterii mari, de până la 5.000 mAh, şi rezistenţă la şocuri, apă şi praf. Francezii sunt prezenți pe piaţa din România de peste 20 de ani şi este cunoscută în principal prin lanţul de magazine GSM Internity. Compania a preluat din 2010 licenţa de comercializare a produselor Energizer, brand cunoscut în principal pentru baterii şi accesorii.

Energizer smartphone

Potrivit economica.net, telefoanele sunt împărţite în trei game de performanţă şi preţ: PowerMax, care pun accent pe durata de viaţă a bateriei, Hardcare, rezistente la apă şi praf, şi Energy, gama de feature phone livrate cu accesorii de protecţie, precum geam securizat şi carcasă antişoc.

“Sunt telefoane destinate utilizatorilor activi, care îşi doresc dispozitive rezistente şi performante, de calitate şi cu feature-uri specifice dispozitivelor high-end, dar la un preţ mai bun”, a spus într-o conferinţă de presă Costin Soare, directorul operaţional al Avenir Telecom.

Vezi și Se modifică ajutoarele sociale: Ce vrea Guvernul să ofere în schimbul banilor

Acestea se pot găsi în majoritatea magazinelor din țară, iar prețul celui mai bun model din gamă ajunge la suma de 2 050 lei.

De asemenea, compania a extins la 10 ani perioada de garanție.

Energizer comercializează gama de smartphone-uri high-end sub brandul Power Max, care vin cu baterii de până la 5.000 de miliamperi-oră, ceea ce conferă până la 24 de zile de stand-by. Energizer Power Max P600S este flagship-ul, cu procesor octacore Mediatek, cameră de 13 megapixeli, baterie de 4.500 mAh şi două variante de dotare, cu 3GB de RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, respectiv 6 GB memorie RAM şi 64 GB stocare. Power Max P550S este modelul cu baterie de 5.000 de mAh.

Gama Hardcase cuprinde modelele rezistente la şocuri, apă şi praf, cu o durată mare de viaţă a bateriei. Sun brandul Energy, compania introduce două smartphone-uri cu preţuri mai accesibile şi două modele feature phone care pun accentul pe eficienţă şi rezistenţă

Vezi și Noi beneficii pentru clienții ING! De ce vor avea parte, începând cu luna aprilie

Ministrul Olguța Vasilescu dă un „EXEMPLU de MANIPULARE”! Ce informație falsă s-a PROPAGAT pe rețelele de socializare

Veste BOMBĂ pentru milioane de români! Guvernul i-ar putea trimite GRATIS la dentist! Ce servicii ar urma să le ACOPERE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare