telefon

Compania Digi RCS RDS schimbă regulile pentru clienți. De-acum toți vor putea să facă asta cu ajutorul telefonului mobile

Noul an vine cu vești bune pentru clienții Digi RCS-RDS! Aceștia vor avea parte de un nou beneficiu. Aceștia vor putea trimite doar un SMS.
În 2024, șoferii români au parte de un mare beneficiu din partea Digi RCS-RDS. Mai exact, aceștia vor putea, începând cu luna aceasta, vor putea  să achiziționeze rovinieta.

Citește și: Românii care rămân fără pensie din septembrie 2024. Nu vor mai primi bani din momentul schimbării legii

DIGI se alătură Telekom, Orange și Vodafone.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut anunțul privind noul beneficiu pentru clienții DIGI.
Până acum, SMS-urile puteau fi trimise în rețelele Telekom, Orange și Vodafone.

Cum puteți cumpăra rovinieta

Pentru șoferi este mult mai comod și rapid să achiziționeze rovinieta sau peajul prin  intermediul SMS-ului.

DIGI a făcut posibilă achiziționarea de roviniete prin simpla trimitere a unui mesaj la numărul de telefon 7500.

Pașii sunt extrem de simpli.

Ce trebuie să conțină mesajul pentru achiziționarea taxei de drum

Cei care vor să achiziționeze rovinieta prin intermediului serviciului SMS de la RDS-RDS trebuie să fie foarte atenți.

Trebuie să scrieți numărul de înmatriculare al autoturismului, după care se lasă spațiu, urmat de litera care corespunde categoriei autovehiculului.

Imediat după trimiterea mesajului la 7500, veți primi un mesaj cu datele menționate, dar și perioada de valabilitate a rovinietei. Tot în mesaj veți regăsi informații referitoare la costul rovinietei.

După ce ați verificat dacă datele sunt corecte, trebuie să răspundeți la mesaj cu DA.

Citește și: Furnizorul din România care mărește prețul curentului de 8 ori. Explicația pentru majorarea neașteptată

Actele necesare

Exact ca și până acum, pentru a plăti rovinieta, aveți nevoie de talonul mașinii și documente vamale dacă autoturismul este înmatriculat temporar.

Persoanele juridice trebuie să dețină  cartea de identitate a mașinii în original și copie conform cu originalul, semnată  și stampilată de către administratorul societății comerciale. De asemenea, trebuie să existe și documente vamale dacă este vorba despre o înmatriculare temporară.

DIGI sărbătorește Luna Iubirii

Compania a anunțat  lansarea, în perioada  05 – 25 februarie 2024, a campaniei „Luna iubirii”, ce va aduce beneficii uriașe pentru clienți.

Mai exact, colosul oferă o reducere de 50%, din valoarea abonamentului lunar, pe o perioadă de 6 luni, la contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, pentru cei care aleg portarea unuia sau a mai multor numere de telefon în rețeaua mobilă în intervalul 05 – 25 februarie 2024.

Timp de  6 luni, clienții vor beneficia de tarife lunare avantajoase pentru pachetul Nelimitat, în funcție de numărul de abonamente contractate: 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat, 2 euro/lună pentru două numere de telefon transferate, 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în rețeaua mobilă DIGI, respectiv 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere de telefon portate.

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare