sursa foto:  Facebook

Conacul în care locuiesc Florentin Pandele și Gabriela Firea. Imaginile cu locuința celor doi au făcut furori în toată țara

Florentin Pandele și Gabriela Firea formează unul dintre cele mai celebre cupluri din politica românească. Cei doi sunt mereu în centrul atenției, stilul lor de viață luxos stârnind de multe ori controverse. În urmă cu câțiva ani, imaginile cu casa în care locuiesc cei doi au făcut furori în media din țara noastră. 

Florentin Pandele și Gabriela Firea sunt căsătoriți de 14 ani și sunt mai fericiți ca niciodată. În ciuda faptului că au fost mereu în centrul atenției, cei doi politicieni au știut să-și protejeze familia de ochii indiscreți ai presei.

(NU RATA: Victor Micula, condamat la 2 ani de închisoare. Moștenitorul imperiului Frutti Fresh are de plată 65.000 de lei către stat)

Casa lui Florentin Pandele și a Gabrielei Firea pare desprinsă din romanele fantastice

În afara succesului de care se bucură pe scena politică românească, Florentin Pandele și Gabriela Firea au reușit să strângă o avere deloc de neglijat.Drept dovadă stă și casa în care locuiesc cei doi. Imobilul impresionant din orașul Voluntari pare desprins din cărțile lui Jules Verne. Chiar Florentin Pandele a dezvăluit în urmă cu mai mulți ani că a dorit să dea casei un aspect cât mai deosebit. Mai exact, sufrageria imensă a fost transformată într-un adevărat submarin, geamurile fiind înlocuite cu hublouri. În plus, întregul decor a fost gândit în același stil.

„Nu suntem în sufragerie, suntem într-un submarin. Am reușit să dăm aceast tip de decor și de aceea avem hublouri în loc de geamuri. Am căutat în ultimii doi ani tot felul de lucruri. Am mai decorat câte un colț, în curte avem și o ancoră” a spus Florin Pandele.

Gabriela Firea, impresionată de casa lui Florentin Pandele. „Am crezut că am încurcat-o”

În urmă cu ceva timp, Gabriela Firea a dezvăluit care a fost prima sa impresie atunci când a ajuns în casa lui Florentin Pandele. Glumind, aceasta a explicat că a fost puțin uluită în momentul în care a intrat pentru prima dată în sufrageria decorată ca interiorul unui submarin. În plus, nici scările care duc spre dormitorul casei nu au fost chiar pe placul ei, fiind extrem de înalte. Se pare însă că în cele din urmă aceste detalii de design interior au fost pe placul Gabrielei Firea, care s-a adaptat perfect vieții în această casă mai puțin convențională.

„Când m-a invitat prima dată în casa la el și mi-a prezentat sufrageria, respectiv submarinul, am crezut că am încurcat-o! Nu știam cum să ies dacă nu îmi plăcea. Treptele care duc spre dormitor, m-au speriat pentru că sunt foarte inalte” a povestit Gabriela Firea.

(VEZI ȘI: Clotilde Armand nu se poate plânge! Edilul și-a făcut public salariul pe rețelele de socializare)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare