sursa foto:  fcb

Cozmin Gușă anunță! ‘Felul în care acționează acum Orban mă surprinde’

Consultantul politic Cozmin Gușă l-a lăudat pe Ludovic Orban, declarându-se „surprins pozitiv de anduranța, precizia și convergența” șefului PNL.

De asemenea, Cozmin Gușă l-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru „atitudinea nesimțită” și a precizat că nu vrea să vorbească despre „trecutul incert” al lui Tăriceanu, privind colaborarea cu Securitatea.

„Sunt surprins pozitiv de anduranta, precizia si convergenta lui Ludovic Orban. L-am criticat atat de mult in ultimii ani, incat ceea ce spun acum poate sa fie si o palma pe care mi-o dau singur. Eu nu neg ce am zis in trecut, era valabil atunci, dar felul in care actioneaza acum Orban ma surprinde.

La cata neseriozitate vad in politica, si chiar la PNL, atitudinea si anduranta lui Orban imi pare ca il pun in fata unui posibil succes neanuntat si neprognozat de foarte multi. Sigur, exista aceasta cheie cu PMP, eu cred ca se va rezolva.

Este vorba de cum s-a pozitionat un om cu atitudine nesimtita, iar cuvantul se refera la comportament si la limbaj, ma refer la Tariceanu. Si eu m-as fi simtit in locul lui Tomac deranjat de atitudinea unuia care vine sa ne vorbeasca despre informatori, despre performanta, dupa ce a defilat la brat cu Dragnea atata timp. Dupa ce s-a indestulat atata timp, cu partiduletul lui. Ca sa nu vorbesc despre trecutul lui incert, apropo de colaborarea cu Securitatea. Ca daca vorbesc nu ne mai oprim pana maine dimineata”, a explicat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Dintr-o data, lui ii miroase, ii pute, nu mai da nici declaratii presei, este un lord, un gentleman… Rusine! M-as fi enervat si eu in locul lui Tomac, care nu este la fel ca Basescu, cel care l-a pus la punct pe Tariceanu intr-un mod exemplar, acum cateva zile. Eu cred ca aceasta problema o va rezolva Orban.

Mai ramane o problema. Pe masura ce Pro Romania sta cu coada sus, in aceeasi masura va exista o tendinta vectoriala din PSD sa fie ajutat Orban la instalare, tocmai pentru ca Ponta si Pro Romania sa fie lasati in off-side. Atitudinea lui Ponta nu va mai fi tactica. Daca va veni pe pozitii de forta in fata lui Orban, va avea de pierdut, pentru ca Orban are niste carti de jucat, conform informatiilor mele, pe anumiti oameni din PSD care nu vor pati nimic daca in dauna lui Pro Romania vor vota guvernul Orban”, a mai spus Cozmin Gușă, informează realitatea.net

Vezi și

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare