sursa foto:  evz.ro

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

Andrei Caramitru, cel mai vocal membru al Uniunii Salvați România, acuză protestatarii #Rezist de trădare.

Caramitru Jr. susține că mulți dintre cei alături de care a protestat în Piața Victoriei au ales calea ușoară: „funcții și poziții”.

„Ma întristează zilele astea un lucru. Aveam multi prieteni in Piața Victoriei. Oameni buni care au luptat cu noi împreună.

Acum – câțiva dintre ei au ales calea ușoară. Functii și pozitii. Repede. In PNL sau in jurul lor. Și acum – sunt pe baricade și spumega contra USR-ului. Nu înțeleg ce le-am făcut așa de rău ( am cerut doar fără penali – știți voi – chestia pentru am luptat împreună). Și nu înțeleg cum se simt ei acum – când debitează fix ce spune si Antena 3, și Gușă și Andronic și PSD. Exact același punctaj.

Vezi și EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

Cum e posibil așa ceva fraților? Voi nu vă dați seama ca acum sunteți fix lângă ăia cu care luptam împreună? Așa de repede? Nu vă e rușine? Va puteți privi in oglindă? Și lăsați-ma cu “interesul national”. Mai degrabă recunoașteți ca va bateți pentru un mic “interes personal”.

Trist. Foarte trist. Dar așa se vede și caracterul omului până la urmă. Și se separă apele. Sper să vă bucurați cu banii din salarii și sinecuri. Sper că a meritat”, spune Caramitru Jr.

„Corupția ucide”, la consultări cu Ludovic Orban

„Corupția ucide”, grup al cărui fondator este Florin Bădiță, a participat, luni, la Parlament, la consultări cu premierul desemnat Ludovic Orban.

„Pentru transparenta, va anuntam ce solicitări avem pentru noul guvern:

Primele 6 luni – Solicitările grupului civic Corupția Ucide pentru noul guvern.

Pentru a oferi atat jurnaliștilor, precum și cetățenilor interesați, accesul la informații utile pentru a investiga posibile fapte de corupție, solicităm:
STOP monopolului ONRC asupra informațiilor despre firme
Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) este un stat in stat. Vorbim de o firma de stat care are monopol pe niște seturi de date, pe care le vinde către cetățeni ca sa producă bani.
In prezent te costa 9 lei/firma sa primesti cifra de afaceri a firmei, 20 de lei/firma ca sa obții informaţii din situaţia financiară anuală și 250 lei/firma ca sa primesti raportul istoric a unei firme.
Asta înseamnă că dacă cineva dorește sa facă o statistica despre firmele din România, pentru cele 877,050 firme active, urmează sa plateasca cel puțin 7,8 milioane de RON, iar dacă dorește istoricul tuturor firmelor, te costa cat o bucata de autostradă, 219 de milioane RON.
Solicităm ca toate informațiile punctuale din registrul comerțului sa devina gratuite, acest lucru permitand cetățenilor, mediului privat și a investitorilor sa aibă o imagine de ansamblu asupra firmelor din România.

– Publicarea gratuita pe date.gov.ro a listei cu toate firmele din Romania, care sa conțină numele actionarilor, procentul din firma, cifra de afaceri, codurile CAEN, adresa sediu social, sediile secundare, numărul de angajați, incidente de plata
– Publicarea gratuita pe date.gov.ro a listei cadastrale cu toate terenurile și imobilele proprietate publica sau privata deținute de către firme, culte religioase, organizații, primarii, consilii judetene, ministere.
– Publicarea pe date.gov.ro precum și pe site-urile instituțiilor, respectand normele GDPR, a textelor solicitărilor și răspunsurile petițiilor privind accesul la informații de interes public primite de către instituții. Acest lucru va responsabiliza instituțiile publice și va asigura un cadru mai transparent și deschis al dialogului dintre cetățean și stat”, a anunțat „Corupția ucide”.

A întors #Rezist armele împotriva lui Cioloș?

În noiembrie 2016, Florin Bădiță organiza un protest pentru susținerea lui Dacian Cioloș și a Guvernului său, care s-a dovedit a fi, însă, un fiasco.

„Unul dintre cei care s-au autoproclamat lideri ai protestelor anti-Guvern este Florin Bădiță, omul din spatele paginii de Facebook „Corupția ucide”.

Un lucru nespus al acestor zile de manifestații stradale este acela că Bădiță a organizat, împreună cu o tânără, în toamna anului trecut, o „Întâlnire de apreciere a Guvernului Cioloș – 1 an de guvern tehnocrat”. Evenimentul ce a avut loc la 17 noiembrie 2016 s-a dovedit a fi un fiasco, la întâlnire neprezentându-se mai mult de 20 de persoane”, scria Bugetul.ro în trecut.

Vezi și Armata din spatele protestelor anti-Guvern! În 2016, eveniment pro-Cioloș!

„Sandy” Matei compară USR-ul cu PP-DD-ul lui Dan Diaconescu

Sandu „Sandy” Matei, cunoscut protestatar #Rezist, compară jocurile făcute acum de USR-ul condus de Dan Barna cu cele pe care le făcea, în Parlament, Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD).

„Tineti minte ce figuri de virgine facea ppdd prin Parlament cu 17 %, au disparut, acum avem usr.
rabdare ?”, a scris, pe pagina de socializare, Matei.

PRECIZARE: În perioada în care reprezentanții #Rezist susțineau că protestele din Piața Victoriei sunt apolitice, Bugetul.ro a fost prima publicație din România care a dezvăluit că în spatele manifestațiilor stradale se ascunde Uniunea Salvați România.

Vezi și Se face lumină! Cine au fost politicienii care au dat startul la protestele din fața Guvernului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare