sursa foto:  wall-street.ro

„Armata” din spatele protestelor anti-Guvern! În 2016, eveniment pro-Cioloș!

Unul dintre cei care s-au autoproclamat lideri ai protestelor anti-Guvern este Florin Bădiță, omul din spatele paginii de Facebook „Corupția ucide”.

Un lucru nespus al acestor zile de manifestații stradale este acela că Bădiță a organizat, împreună cu o tânără, în toamna anului trecut, o „Întâlnire de apreciere a Guvernului Cioloș – 1 an de guvern tehnocrat”.

Evenimentul ce a avut loc la 17 noiembrie 2016 s-a dovedit a fi un fiasco, la întâlnire neprezentându-se mai mult de 20 de persoane.

intalnire apreciere guvern

Organizatorul manifestației pro-Cioloș a avut succes, însă, zilele acestea cu protestele împotriva Guvernului Grindeanu. Protestele din Piața Victoriei au fost de departe cele mai importante manifestații stradale de la Revoluție încoace.

„Armata” din spatele „Corupției ucide”

Potrivit unei postări pe pagina „Corupția ucide”, aceasta ar fi administrată de 20 de persoane, iar în spatele protestelor ar fi un grup de peste 500 de oameni, care țin legătura prin Slack.

badita

De asemenea, tot aici ni se prezintă și detalii despre liderul Bădiță. Acesta ar fi lucrat ca voluntar în campania Monicăi Macovei pentru alegerile prezidențiale din 2014, dar și în campania lui Nicușor Dan pentru alegerile locale din 2012. Ca o paranteză, în cadrul unei anchete, Bugetul.ro vă dezvăluia că primii oameni aflați la Piața Victoriei, în prima noapte de proteste anti-Guvern, ar fi fost politicieni ai Uniunii Salvați România, al cărei lider este Nicușor Dan.

Vezi și Se face lumină! Cine au fost politicienii care au dat startul la protestele din fața Guvernului

Peste 12.000 de lei strânși din donații

Aceeași pagină „Corupția ucide” a început să strângă donații pentru mâncare și logistică. Până în prezent, s-au strâns aproximativ 3.000 de euro doar pe site-ul YouCaring, o platformă creată pentru acte de caritate.

După cum se poate observa mai jos, „Corupția ucide” a obținut 2.814 euro, aproximativ 12.663 de lei din donațiile primite doar pe acest site.

donatii

Un singur sfat vă dăm: învățați să priviți în spatele aparențelor!

Vezi și Copia Elenei Udrea, instalată în Guvernul Grindeanu! Cum și-a „câștigat” averea

Cât de bogată este Laura Codruța Kovesi și cât încasează de la DNA

Ce fel de proteste se pregătesc pentru duminică în Piața Victoriei și cine este organizator

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare