sursa foto:  ro.sputnik.md

Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare despre fostul șef al SRI George Maior: ‘Face parte din Echipajul lui George Soros’

Cozmin Gușă, analist politic și membru PSD, a făcut o dezvăluire incendiară despre fostul șef al SRI George Maior: ”Mai târziu, am realizat că George Maior făcea parte de fapt din “ECHIPAJUL LUI GEORGE SOROS”, care i-a fost impus lui Băsescu la negocierea pe care acesta a avut-o cu miliardarul în decembrie 2004 la București”.

 

”Dedicație pentru GEORGE MAIOR: “LASĂ-NEE, LASĂ-NEEE!”
Cum a “ÎMPUȚIT” din nou spațiul public ECHIPAJUL FOSTULUI DIRECTOR SRI, CO-RESPONSABIL LA DEMANTELAREA MEDIULUI POLITICO-ECONOMIC ROMÂNESC.

Scurt istoric:

După experiența interesantă de secretar de stat în MAPN din timpul guvernării Adrian Năstase (unde s-a ocupat inclusiv de negocierea integrării României în NATO), George Maior a acceptat în 2005 poziția cvasi-insignifiantă de Director de Cabinet al președintelui PSD Mircea Geoană. A exercitat această poziție puțină vreme, fiind “parașutat” rapid apoi, prin cea mai ciudată și surprinzătoare operațiune de intelligence, direct în echipa operativă a fostului adversar politic Traian Băsescu, devenit Președintele României, ca DIRECTOR al SRI! La acel moment, interpretările analiștilor au fost fade, deloc precise, nemarșând totuși mai niciunul pe “minciunica” lui Băse că, vezi Doamne, ar încuraja astfel imparțialitatea SRI prin “parașutarea” acolo al unui membru al opoziției.

Pe vremea aia, mă gândeam la fel de fel de aranjamente ale bătrânilor securiști, ce-l includeau pe “Nașul” Ioan Talpeș, sau la trecutul (nedovedit) de colaborare al tatălui lui George Maior, fostul ministru PDSR Liviu Maior, cu americanii, colaborare ce l-ar fi recomandat pe fiu ca pe un “cadru de nădejde” al partenerului strategic.

Mai târziu, am realizat că George Maior făcea parte de fapt din “ECHIPAJUL LUI GEORGE SOROS”, care i-a fost impus lui Băsescu la negocierea pe care acesta a avut-o cu miliardarul în decembrie 2004 la București (în baza cărei negocieri super-secrete Băse le-a impus în fruntea Justiției pe Renate Weber, consilier prezidențial, respectiv Monica Macovei, Ministru al Justiției!). Și-așa a început construcția STATULUI PARALEL în România sub bagheta lui Soros, pe care Băse a acceptat-o nevolnic dar direct interesat, iar Maior și echipajul lui au implementat-o pe coordonatele naționale pe care le cunoașteți.

Teroarea, arestările nemotivate, degringolada comandată din interiorul partidelor, furturile electorale, devalizarea economiei românești, într-o expresie, ÎMPUȚIREA SPAȚIULUI PUBLIC, au fost opera membrilor ECHIPAJULUI GEORGE MAIOR, emanat la comanda și sub protecția lui George Soros.

Completez tabloul înfricoșător de-a dreptul cu detaliul picant, dar de notorietate pentru cei informați, conform căruia Maior, dupa 2-3 ani de șefie SRI, își desfășura coordonarea activităților doar cu prietenii săi americani la fiecare masă, începând cu mic-dejunul, prieteni pe nume JACK DANIELS, JOHNNY WALKER, etc. 🤦🏻‍♂️😎 Cu alte cuvinte, anturajul său îl “împăiase” parțial, ca să fie siguri că le ies operațiunile în modul cel mai coroziv și crud cu putință, respectiv profitabil economic. Sunt multe alte detalii de aceeași factură, pe care le cunosc bine oamenii de afaceri sau jurnaliștii care i-au fost alături lui Maior (Sorina Matei, spre exemplu, fiind printre cele mai informate persoane, iar dacă ar vorbi mai mult, s-ar pute realiza un “thriller”cu “de toate pentru toți” … 😉).

Situația la zi:

După ce-a traversat o perioadă dificilă, iar Iohannis nu a avut curajul să-l revoce din funcția de ambasador în USA, George Maior și echipajul său de “teroriști anti-naționali”, s-a reactivat puternic și joacă subteran și discret la toate capetele din politica românească ( detaliul celor peste 200 de agenți acoperiți și remunerați pe care Maior i-a selectat și recrutat din mediul politico-jurnalistic, este unul esențial !):

Vârful său de lance este Pro România și finul său Victor Ponta, prin care oferă sprijin unor majorități guvernamentale ad-hoc (în baza cărora negociază dosare complicate din justiție sau economie), respectiv generează atacuri împotriva celor ce-i încurcă.

Implicarea din interiorul PSD a devenit vizibilă deja, iar aici scopul este “BULIREA “ DEFINITIVĂ A PARTIDULUI, care se va realiza prin membri ECHIPAJULUI MAIOR-SOROS, bine infiltrați pentru generarea unor decizii proaste.

Coordonarea din spate a USR și PLUS este cel mai simplu de efectuat, atât Dan Barna, dar mai ales Dacian Cioloș, fiind slugi operative și eficiente, la comanda altor membri ai ECHIPAJULUI MAIOR-SOROS.

La nivelul PNL acționează direct prin Ludovic Orban, care-a fost salvat de la mazilire exact de către ECHIPA REZERVIȘTILOR, ce are un rol important în MARELE PLAN (un rol operativ important îl are și Alina Gorghiu, cea despre care vă spuneam că face vizite zilnice la Cotroceni, unde nu se întâlnește cu Iohannis, ci cu un personaj influent de-acolo, pe care-l manipulează eficient, prin mijloace specifice Alinuței …😉).

Mă opresc azi aici cu descrierea operațiunii, dar e limpede că scopul final vizează un obiectiv GRANDIOS PENTRU ECHIPAJUL MAIOR-SOROS, și desigur CEVA ÎMPOTRIVA INTERESULUI NAȚIONAL. Îi provoc însă pe analiștii serioși, dacă vor considera corectă descrierea mea, să continue firul raționamentului, pentru identificarea SCOPULUI FINAL!

P.S. Ați observat desigur că n-am pomenit nimic despre rolul lui Florian Coldea, căruia îi transmit însă condoleanțe pentru pierderea grea pe care a suferit-o în aceste zile!”, a scris pe Facebook Cozmin Gușă.

Citește și:

Revoltător! Fost șef de poliție, primit cu brațele deschise pe listele PNL, după ce a fost demis din cauza unui scandal între interlopi

EXCLUSIV Ciudatul caz al omului PNL, care face campanie pentru USR-PLUS! L-a șters pe Emi Pian de pe Facebook, după ce s-a zis că e rudă cu celebrul interlop

Reacția sexy-cântăreței de la Sănătate, după oferta-bombă făcută de Traian Băsescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare