sursa foto:  cancan,ro

Cristian Boureanu primește încă o lovitură: De cine a fost dat în judecată și ce i se cere acestuia

După ce pe fostul deputat a petrecut o bună perioadă de timp la închisoare, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un polițist rutier, Cristian Boureanu încasează încă o lovitură la care nu s-ar fi așteptat.

Deși Irina si Ioana Boureanu au fost alaturi de fostul deputat in perioada in care acesta a fost in arest, cele doua vizitandu-l in detentie, dupa eliberare, politicianul a fost surprins de gestul fostei soții.

Potrivit stirilekanald, aceasta a facut apel la decizia judecatorilor care stabilea modul in care cei doi urmau sa-si exercite autoritatea parinteasca. Asta dupa ce, in urma cu un an, Boureanu a fost acuzat de Ioana ca a batut-o in plina strada. Culmea e ca in instanta de fond, magistratii i-au dat castig de cauza tot mamei, insa se pare ca aceasta nu a fost pe deplin multumita de hotarare sau pur si simplu s-a razgandit si a decis sa ceara mai mult.

In aprilie, Judecatoria Sectorului 6 a stabilit ca domiciliul Ioanei Boureanu sa se mute la mama, insa autoritatea parinteasca sa se exercite de catre ambii fosti soti. In plus, Cristian Boureanu urma sa asigure cheltuielile legate de educatia si ingrijirea sanatatii fetei pana la varsta majoratului, in timp ce Irina sa aiba grija de cheltuielile zilnice ale minorei. Ioana Boureanu are in acest moment 16 ani.
In urma cu cateva saptamani au inceput sa apara primele zvonuri legate de faptul ca Ioana s-ar fi intors la tatal ei. Tanara a negat insa cu vehementa, spunand ca nu l-a mai vazut pe Cristian de la iesirea din arest. Cateva zile mai tarziu, paparazzi i-au sprurins insa pe cei doi impreuna, intr-un centru comercial din Bucuresti.

Vezi și Cel mai mare producător de energie electrică din Israel vine în România: În ce proiect vrea să investească gigantul și ce planuri mărețe are

Mega Image primește o amendă maximă: Pentru ce a fost sancționat gigantul și ce plângeri s-au făcut

Lovitură pentru mii de români: Ce nu mai ai voie să faci dacă trăiești la bloc și ce sancțiuni dure vei primi dacă nu vei respecta noile reguli

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare