sursa foto:  en.wikipedia.org

Lovitură pentru mii de români: Ce nu mai ai voie să faci dacă trăiești la bloc și ce sancțiuni dure vei primi dacă nu vei respecta noile reguli

Primarii mai multor orașe din țară au trimis Poliția Locală să aplice numeroase sancțiuni locatarilor ce nu respectă noile reguli. Mai multe activități pe care le făceau persoanele ce trăiesc la bloc, au fost interzise printr-o hotărâre a Consiliului Local din Timișoara.

De asemenea, regulile se aplică și în Pitești și Sibiu. Este vorba despre uscatul rufelor la balcon, despre bătutul covoarelor și despre scuturatul diverselor lucruri de la fereastră.

Potrivit libertatea.ro, uscatul rufelor la balcon a fost interzis pe motiv că ar strica aspectul, iar în acest sens, se acționează pe baza sesizărilor localnicilor. Cei reclamați pot primi amenzi ce încep de la 500 de lei și ajung la 1.000.

De asemenea, persoanele care bat covoarele în spatele blocului ori scutură diverse lucruri pe fereastră vor fi amendate. În ultimele luni, 6 familii care nu au respectat regula au fost deja sancționate.

“Se acţionează de regulă de către Poliţia Locală, pe baza sesizărilor cetăţenilor. Când cetăţenii fac sesizări, poliţia descinde la faţa locului”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Acesta odel se pare că va împrumutat și de alte primării.

Vezi și A spus TOT! Gigi Becali îi oferă SALARIU unui fost coleg de celulă! Cine este OMUL DE LEGĂTURĂ

Foarte interesant: Cine este noul iubit al Elenei Băsescu și cu ce se ocupă acesta

Alertă! Mii de locuri de muncă, scoase la înaintare-salariul depășește chiar și 1 000 de euro

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare