sursa foto:  prosport.ro

A spus TOT! Gigi Becali îi oferă „SALARIU” unui fost coleg de celulă! Cine este OMUL DE LEGĂTURĂ

Presa tabloidă a dezvăluit, zilele trecute, că Gigi Becali și-ar fi angajat un fost coleg de celulă, ca bodyguard. În direct, la România TV, latifundiarul din Pipera a făcut o dezvăluire incendiară.

Omul de afaceri a afirmat că, într-adevăr, îi oferă un salariu lunar lui Mihai Nelu Balaban, fost coleg de celulă și un apropiat al cunoscutului Nuredin Beinur, cap al lumii interlope din Mangalia.

Totuși, Becali a negat faptul că Balaban ar fi garda sa de corp. Gigi Becali susține că îi oferă 1.000 de lei lunar, ca Nelu Balaban să fie cuminte.

Omul de legătură este fostul fotbalist Ionuț Luțu. Latifundiarul din Pipera a declarat că nu l-a văzut nici măcar o dată, de când a fost eliberat, pe Mihai Nelu Balaban și că Luțu este cel care îi duce salariul.

„Pe acest domn, Balaban, l-am întâlnit în pușcărie. Nu era bodyguardul meu. Poate, eu eram bodyguardul lui. E adevărat, ca să nu facă infracțiuni, îi trimit prin oamenii mei, adică prin Luțu, 10 milioane de lei (n.r.- lei vechi) lunar”, a precizat Gigi Becali.

Vezi și Foarte interesant: Cine este noul iubit al Elenei Băsescu și cu ce se ocupă acesta

Alertă! Mii de locuri de muncă, scoase la înaintare-salariul depășește chiar și 1 000 de euro

Pas important în lupta împotriva muncii la negru: Proiectul de Hotărâre ce va schimba complet Codul Muncii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare