sursa foto:  romaniatv.net

Cristian Bușoi iese la rampă: ‘Sprijinul pentru Florin Cîțu e total. A ridica mereu această problemă total inflexibilă legată de demisia premierului, nu ajută’

Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, a declarat  că ”Așteptările sunt foarte mari din partea acestei guvernări: pe nimeni nu interesează jocurile politice, sau poziționări de imagine”. Sprijinul pentru Florin Cîțu e total. A fost reafirmat de către președintele partidului, Ludovic Orban”.

 

„Aceste lucruri sper că se vor lămuri în zilele următoare. Este un subiect serios și trebuie lămurit într-un fel sau altul. Foarte important este ca percepția publică și mai ales a acelora care au avut încredere în partidele acestei coaliții este că dacă nu ne oprim odată, această încredere pe care am primit-o se va risipi. Așteptările sunt foarte mari din partea acestei guvernări: pe nimeni nu interesează jocurile politice, poziționări de imagine, alegerile sunt peste 3 ani și jumătate și știu multi colegi serioși și responsabili din USR, PLUS și PNL. Trebuie să se așeze la masă și să găsească o cale pentru a continua acesta construcție pentru România”, a spus Bușoi.

În ceea ce privește o eventuală plecare a premierului, din cauza felului în care l-a demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, Bușoi a spus că nu se ia în calcul un asemenea scenariu.

 

„Sprijinul pentru Florin Cîțu e total. A fost reafirmat de către președintele partidului, Ludovic Orban. Nu vedem un temei puternic să se întâmple acest lucru acum, într-o perioadă în care ar trebui să ne concentrăm pe creșterea capacității de vaccinare, evaluarea situație medicale, creșterea paturilor de ATI, reducerea infectării și, sigur, măsurile economice, PNNR este intrat în linie dreaptă. Nu vrem să începem o discuție legată de schimbarea guvernului, premierului de un guvern, de un nou program de guvernare…A ridica mereu această problemă total inflexibilă legată de demisia premierului, nu ajută.”, a spus europarlamentarul, conform b1.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare