sursa foto:  Jurnalistii.ro

Cristian Tudor Popescu a dat lovitura! O nouă emisiune pentru CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a dat lovitura! Începând din această săptămână, cunoscutul jurnalist are o nouă emisiune la Digi24.

Vineri seara, între 21:00 și 22.00, Alina Manolache și Cristian Tudor Popescu trag linie și analizează evenimentele petrecute în săptămâna respectivă.

Vineri, 15 noiembrie 2019, la ora 21:00, Digi24 a difuzat difuza prima ediție a emisiunii „Cap limpede”, moderată de Alina Manolache. Noua producție Digi24 își propune să tragă linie la finalul săptămânii, alături de invitatul permanent, gazetarul Cristian Tudor Popescu. Timp de o oră, jurnalista Digi24 analizează împreună cu invitatul său cele mai importante evenimente ale săptămânii.

«Sunt bucuroasă că, de vinerea aceasta, îl voi avea invitat permanent în cadrul emisiunii „Cap limpede” pe gazetarul Cristian Tudor Popescu. Împreună vom face o selecție a evenimentelor politice, economice, sociale, externe, sportive și cinematografice relevante pentru săptămâna care se încheie și vom pune în context informațiile. Emisiunea „Cap limpede” își propune o abordare inteligentă a temelor momentului. Telespectatorii se vor întâlni în fiecare vineri seară, de la 21:00 la 22:00, cu discursul tranșant, intuiția aparte și stilul inconfundabil ale gazetarului Cristian Tudor Popescu. Cu această ocazie îi învit pe telespectatori să ne urmărească și îi asigur că vom contura o imagine corectă și cât mai completă a celor mai importante evenimente», a declarat, înainte de difuzarea primei ediții a „Cap limpede”, Alina Manolache.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare