sursa foto:  stiripesurse.ro

CTP, reacție despre editorialul Vioricăi Dăncilă în Jerusalem Post: ‘Să citească în direct articolul pe care l-a scris’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut o  posibila legătură dintre postarea în engleză a Gabrielei Firea și poziția de editorialist în limba engleză, în Jerusalem Post, a fostului premier Viorica Dăncilă.

„Uitați-vă la imagine! Acolo este un birou gol, nu e nimic pe masa aia… Nu se lucrează în acel birou, nu se lucrează nimic. Cum, de altfel, doamna Firea nu a lucrat nimic de când s-au terminat alegerile. Și vine zâmbind, aș spune chiar rânjind, și ne comunică stilul dânsei, în limba engleză… Oare de ce în limba engleză? Probabil că s-a consultat cu doamna Dăncilă, editorialist (în limba engleză – n.red.) la «Jerusalema». Că doamna Firea dansa Jerusalema acasă, și probabil doamna Dăncilă a văzut-o cu Jerusalema și a scris la Jerusalem Post un editorial”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Știți ce vă rog? Doamna Dăncilă ar trebui invitată de postul Digi24, că a mai făcut-o și după ce nu a mai fost premier… S-o mai cheme o dată aici. Și știți ce să facă? Să citească articolul ăla”, a mai spus gazetarul.

„Să citească în direct articolul pe care l-a scris!”, a subliniat CTP.

Viorica Dăncilă, editorialist în Jerusalem Post: Europa are nevoie de o nouă relație cu Rusia

Fostul premier Viorica Dăncilă a semnat un editorial publicat în Jerusalem Post, în limba engleză, în care susține regândirea strategiei UE în relația cu Rusia. „Europa trebuie să ia în considerare o nouă dinamică cu Rusia, altfel vom continua să repetăm aceleași greșeli”, arată textul, conform Digi24.ro.

Citește și:

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare