Cumul pensie-salariu la stat! Cine e femeia care ia peste 100.000 de euro

Fost candidat independent la Camera Deputaților, Valeriu Nicolae face publice veniturile unei fost procuroare.

Este vorba despre Dorina Danielescu, fost prorucor. La 52 de ani, informează Nicolae, Danielescu câștigă de la Statul Român peste 100.000 de euro.

Ea are o pensie de 70.000 de euro pe an, spune Valeriu Nicolae.

La care se adaugă și un salariu 124.456 de lei de la Autoritatea Aeronautică Civilă.

Doamna din imagine se urinează elegant pe noi. Încasează o pensie care acum, probabil, este cu mult peste 350.000 RON. În 2019 avea o pensie de 286.308 și mai încasa 124.456 RO din altă sinecură de la Autoritatea Aeronautică Civilă, în timp ce era și directoare de cabinet la Autoritatea Națională Sanitar Veterinară, pe o logică care sfidează orice urmă de bun simț.

La 52 de ani doamna Danielescu Dorina face cu mult, mult peste 100.000 de EUR de la stat, cu o pensie de peste 70.000 EUR pe an. A fost procuroare. Cum e posibilă o pensie de felul acesta când femeia asta este o impostoare dovedită, cu doctorat plagiat? Cum e posibil să ne permitem să plătim tipul acesta de pensii când procuratura noastră este faimoasă prin corupție și dosare făcute catastrofal?

Desigur, femeia a terminat toate cursurile Colegiilor Serviciilor celor mai minunate. Soțul primește și el o tonă de bani de la stat într-o poziție de manager de spital la Buzău (trăiți domnul Ciolacu) unde candidează de fiecare dată de unul singur pe poziția aia.

Familia Danielescu a primit până în iunie 2020 de la stat, în fiecare lună, MINIMUM 11.000 de EUR. CV-ul doamnei este siderant. Pute a impostură și servicii.
#Româniacăpușată”, dezvăluie, pe Facebook, Valeriu Nicolae.

Vezi și

Încă un ‘caz izolat’ pe care nu-l vede Ludovic Orban! Pe filieră PNL, un vânzător de sucuri a ajuns director la Apele Române

Super veste pentru părinți și elevi! Statul le-ar putea înapoia banii cheltuiți pentru acest serviciu

Vești importante pentru sute de mii de români! De ce noi modificări radicale vor avea parte cei care vor beneficia de pensie

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Danielescu elescu Dorina SoÈ soție MApN Pensie 6.1. turi din activități agricole Titular pensie 6.2 Soț 286.308 RON soÈie Venituri turi din premii și din jocuri de noroc tular 7.2. SoÈ soÈie 7.3. Copii Veni turi đin alte surse 8.1. itular DANIELESCU Gh DORINA AACR Membru definitiy CA 124.456 ron”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare