sursa foto:  INQUAM Photos/George Calin

Daniel Ghiță, deputat PSD și fost SPP-ist: ‘Sunt urmărit, filmat. Toți care dorim să desecretizăm contractul OMV Petrom suntem hărțuiți’

Daniel Ghiță, deputat al Partidului Social Democrat, acuză că este filat de spioni. Într-o postare pe Facebook, Ghiță spune că este urmărit, filmat chiar și la mall.

Deputatul social-democrat susține că toți cei care doresc să desecretizeze contractul OMV Petrom sunt „hărțuiți, urmăriți, filmați și intimidați”.

Vezi și Anca Alexandrescu, trasă de păr și prinsă de gât!

„Vă rog, pentru cei care mă urmăresc : trimiteți oameni profesioniști, nu amatori!

Spionii “Dandana” , nu știu nici măcar să “monitorizeze” , “ fileze “ un parlamentar. De unde naiba vă racolează ? De pe FB sau faceti ca SIE “blogării lui Dandana”?

Dacă vrei sa faci ceva pentru România , trebuie urgent să bage frica în tine! Nu îmi este frică. Sunt fost SPP ist,fost luptător de elită. nu sunt politruc pus pe o funcție să îmi fie frică!

De când am început campania “ Vrem PETROM înapoi” sunt urmărit, filmat chiar si la mall. Nu este normal ca toți care dorim să desecretizăm contractul OMW Petrom, să fim harțuiți, urmărițți, filmați si intimidați!

Ieri, Anca Alexandrescu , Realitatea TV , a fost agresată in Mall Băneasa. A avut curajul să facă dezvăluiri despre jaful de la OMW PETROM . Nu a intervenit nimeni! De ce ? Vă este frică? Mâine o sa fie rândul tuturor.. dacă nu faceți nimic!”, este mesajul lui Ghiță.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare